Με διαφορετικό άνδρα κάθε βράδυ…

18/08/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Art2Ο Ρώσος καλλιτέχνης Mischa Badasyan ανακοίνωσε πως σκοπεύει να κοιμηθεί με 365 διαφορετικούς άνδρες (έναν για κάθε μέρα του χρόνου), στα πλαίσια ενός επίδοξου πρότζεκτ που έχει ως στόχο να διερευνήσει τη μοναξιά του περιστασιακού σεξ.

Ο εν λόγω καλλιτέχης – που τώρα ζει στο Βερολίνο- έχει ήδη καταβάσει τα απαραίτητα hookup apps (Grindr, Scruff, κλπ), ώστε να το βοηθήσουν να βρεί τους εκάστοτε σεξουαλικούς συντρόφους, χωρίς να απορρίπτει βέβαια και τους παραδοσιακούς τρόπους φλερταρίσματος.

“Μπορεί να πάω σε φεστιβάλ, μπορεί να πάω σε μια άλλη χώρα, μπορεί απλώς να βρω κάποιον σε ένα sex club ή σε κάποιο πάρκο…”

“Δεν αρνούμαι ότι είναι κάπως εγωιστικό. Είναι εντάξει. Είναι μια περφόρμανς. Ένα είδος τέχνης. Και ένας καλλιτέχνης πρέπει πάντα να πιέζει το σώμα του για την τέχνη”.

Ο Badasyan σκοπεύει να ξεκινήσει το κυνήγι του σεξ από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!