Αρχηγός αντί-gay παράταξης στο Τέξας, χάνει τη γυναίκα του από μια άλλη γυναίκα

14/08/2014
antivirus magazine διαφήμιση

keye_seanz_140813a-615x345Ο Jonathan Saenz-ηγέτης της αντί -gay πολιτικής ομάδας στο Τέξας- είδε το γάμο του να τελειώνει, επειδή η σύζηγος του διατηρούσε σχέση με μια άλλη γυναίκα.

Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που δημοσιεύτηκαν, η Corrine Morris Rodriguez Saenz ήταν ήδη σε σχέση με την εν λόγω γυναίκα, όταν κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2011, έξι μήνες πριν να αναλάβει ο σύζυγός της την προεδρία της ομάδας Texas Values. Είχε δηλώσει μάλιστα στο δικαστήριο ότι ήθελε να βάλει τέλος στο γάμο της με το σκεπτικό ότι ήταν “αφόρητος λόγω της έριδος ή σύγκρουσης των προσωπικοτήτων … ότι καταστρέφει τα νόμιμα άκρα του γάμου και αποτρέπει τις εύλογες προσδοκίες της συμφιλίωσης”.

Από την άλλη, ο Jonathan Saenz ζήτησε από το δικαστήριο να απορρίψει την αίτηση διαζυγίου της γυναίκας του και να απαγορεύσει “σε οποιονδήποτε μη σχετικό ενήλικα με τον οποίο η Corrine διατηρεί ρομαντική, συναισθηματική σχέση να έρχεται σε επαφή με τα παιδιά τους”. Ανάμεσα σε αυτούς και η Ercimin Paredes, το τρίτο πρόσωπο της ιστορίας.

Δύο χρόνια μετά την αίτηση, o Jonathan κατηγόρησε τη γυναίκα του για μοιχεία, χωρίς να ληφθεί υπόψη από το δικαστήριο.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!