Η “gay σχέση” του James Franco

07/08/2014
antivirus magazine διαφήμιση

FrancoΩς ομοφοφοβικό χαρακτήρισε ο ηθοποιός James Franco ένα πρόσφατο δημοσίευμα που υποστήριζε ότι ο ίδιος φαίνεται να διατηρεί “gay σχέση” με έναν άλλον άνδρα.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, ο Franco αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στους New York Times, ότι συζεί με το φίλο του, ηθοποιό και σκηνοθέτη, Scott Haze.

Η δήλωση αυτή στάθηκε η αφορμή για το Gawker να γράψει το παρακάτω σχόλιο:

“Αλλά η δική τους είναι αυτού του είδους της σχέσης – κάπως διφορούμενη, φαινομενικά gay, προφανώς ρομαντική – που σχεδόν στέλνει στους ΝΥΤ ένα περίεργο κύμα ηθικού πανικού”.

Λίγο αργότερα, ο διάσημος ηθοποιός ανέβασε στο Instagram τη φωτογραφία του εν λόγω άρθρου, σχολιάζοντας από κάτω:

GAWKER – Πάντα στην κόψη του ξυραφιού, με ομοφοβική δόση. Πηγαίνετε να δείτε στις αίθουσες το CHILD OF GOD για να δείτε εμένα να σκηνοθετώ το φίλο μου, SCOTT HAZE!!! Σ΄αγαπώ SCOTT!!! 

 

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!