Το νέο app του Gaydar για κινητά τηλέφωνα στα χέρια σου δωρεάν.

22/07/2014
antivirus magazine διαφήμιση

gaydar

Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά και έχουμε ξεκινήσει όλοι μας τις αποδράσεις μικρές ή μεγάλες, μαζί με τις εξορμήσεις όμως μας ανοίγει η όρεξη και για νέες γνωριμίες στο μέρος που ζούμε ή όπου πάμε για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε.

Αυτό σκέφτηκαν οι δημιουργοί της νέας εφαρμογής του GAYDAR για κινητά τηλέφωνα, που δημιούργησαν μία εντελώς νέα εφαρμογή για να εντοπίζεις όλους τους κοντινούς σε εσένα άντρες. Μπορείς να την κατεβάσεις δωρεάν στο κινητό σου (iPhone, Android) και να ξεκινήσεις να στέλνεις και να λαμβάνεις απεριόριστα μηνύματα, να τσεκάρεις ποιους έχεις κοντά σου αλλά και να τους κλείσεις το μάτι με το ειδικό κουμπί για τα νεύματα.

gaydar_app_logoΓια το 2014 το app του gaydar στην Ελλάδα θα λειτουργεί χωρίς καμία χρέωση σε όλους τους χρήστες και παρέχει τα εξής:

• Δωρεάν push notifications- για να μη χάνεις κανένα μήνυμα
• Απεριόριστη συνομιλία – στείλε όσα μηνύματα θέλεις
• Τη δυνατότητα να βλέπεις όλα τα ενεργά προφίλ ανδρών που βρίσκονται δίπλα σου, κάθε στιγμή
• Προφίλ με φωτογραφίες (γρήγορη εναλλαγή)
• Δυνατότητα εύρεσης ανά τοποθεσία- για να βρίσκεις άτομα σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη
• Ανέβασμα και αποστολή υψηλής ανάλυσης (HD) φωτογραφιών και βίντεο
• Τη δυνατότητα να βλέπεις ποιος σε έχει τσεκάρει
• Την επιλογή του «σκουντήγματος» στα προφίλ που σ΄αρέσουν, για να σπάει ο πάγος
• Την κατηγορία «αγαπημένα», ώστε να κρατάς εύκολα επαφή με όσους επιθυμείς

Η σύνδεση στο Gaydar app σου προσφέρει ασφαλή πρόσβαση σε όλες τις άλλες εφαρμογές τους, στην desktop ιστοσελίδα αλλά και σε αυτήν του κινητού.

gaydar new app

Το Gaydar αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες dating ιστοσελίδες gay ανδρών (με εκατομμύρια προφίλ παγκοσμίως), η οποία «υπηρετεί» περήφανα τη LGBT κοινότητα, περισσότερο από 15 χρόνια. Αν ψάχνεις για κάποιο ραντεβού ή για έναν μεγάλο έρωτα ή για κάτι πιο άμεσο, το Gaydar υπάρχει και είναι γεμάτο με καυτούς τύπους που θέλουν να σε γνωρίσουν. Κάνε την εγγραφή σου γρήγορα (μέσα σε δευτερόλεπτα) και αναζήτησε όλους όσους βρίσκονται στην περιοχή σου!
Το Gaydar θα είναι πάντα εδώ για οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις να βρεθείς με άλλους άνδρες – για ραντεβού, σχέση, συζήτηση ή για να περάσεις καλά. Αποτελεί, επίσης, έναν καλό τρόπο για να βρεις νέους φίλους, παρέα για το γυμναστήριο ή το ταίρι σου για το επόμενο ταξίδι σου. Μπες για να γνωρίσεις άλλους gay, bi άνδρες ή ζευγάρια που ψάχνονται. Οπουδήποτε και να βρίσκεσαι, το Gaydar σου προσφέρει πρόσβαση σε εκατομμύρια άνδρες στην παλάμη του χεριού σου.
Με χιλιάδες νέα προφίλ να μπαίνουν καθημερινά, μπορείς πολύ γρήγορα να εντοπίσεις τους άνδρες εκείνους που σου αρέσουν, γύρω από την πόλη (ή μέσα σε αυτήν) που σχεδιάζεις να επισκεφτείς. Άρχιζε να συζητάς και να φλερτάρεις δωρεάν, να ανταλλάσσεις φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και να μοιράζεσαι την τοποθεσία όπου θα θέλεις να συναντηθείς.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!