Carroten beach party: συναντήσαμε τη Demy, Freaky Fortune & Risky Kidd

antivirus magazine διαφήμιση

Το Carroten, το Νο. 1 Αντηλιακό στην Ελλάδα, διοργανώσε σε συνεργασία με την Panik Records το μεγαλύτερο beach party του φετινού καλοκαιριού την Κυριακή 13 Ιουλίου, στο S Beach στο South Coast, συνεχίζοντας την «παράδοση» που έχει να ανατρέπει τους κανόνες & να μας συντροφεύει κατάλληλα στην παραλία.

Από νωρίς το μεσημέρι, Carroten Boys & Girls μοίρασαν στους θαμώνες του κατάμεστου S Beach δείγματα από το νέο Carroten Magic Tan & Protect Cream, την πρώτη αντηλιακή κρέμα μαυρίσματος & προστασίας, το νέο Carroten Islands Escape, το λάδι με την superdry φόρμουλα που απορροφάται εύκολα, χαρίζει υπέροχο μαύρισμα και δεν κολλάει στην άμμο αλλά και το αγαπημένο λάδι των tattoo lovers Carroten Tattoo Protection Oil που προστατεύει την όψη της περιοχής του tattoo & διατηρεί τα χρώματα του.

Οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν όμως εδώ! Με την μουσική υπόκρουση ενός τρίωρου Carroten medley και συντονίστρια την παρουσιάστρια του Carroten TV, Μαίρη Ρετσίνα, οι παρευρισκόμενοι μπορούσαν να βγάλουν φωτογραφία στο ειδικό photobooth γράφοντας την αγαπημένη τους ατάκα για το καλοκαίρι και να την ανεβάσουν στα προσωπικά τους social media profiles ενώ όσοι ήθελαν, έγιναν πάλι παιδιά και με την βοήθεια ενός νεροπίστολου στόχευσαν και κέρδισαν το αγαπημένο τους Carroten.

Από τις πέντε το απόγευμα και μετά, το stage που επιμελήθηκε η Panik Records γέμισε από αγαπημένους Panik artists! Το χρυσό κορίτσι της δισκογραφίας, Demy, τραγούδησε όλες τις μεγάλες της επιτυχίες, το boy band έκπληξη της χρονιάς, Boys + Noise, και όλοι οι stars της Panik Records, Freaky Fortune, Risky Kidd, Marios Brazil, Mark Angelo, Courtney, Bizzy Boo και Mike ξεσήκωσαν τους θεατές με ένα πολύ ιδιαίτερο live και τους παρέσυραν στους ρυθμούς τους. Το φετινό Carroten Hit Single & No.1 @ radio charts «Όσο ο κόσμος θα έχει εσένα» ήταν το soundtrack του beach party!

Τον παλμό του ατελείωτου beach party μετέδιδε με συνεχείς τηλεφωνικές συνδέσεις από το στούντιο του Sfera 102,2 ο Δημήτρης Σαράντος «παίζοντας» αδιάκοπα με τις μεγαλύτερες Ελληνικές επιτυχίες.

PHOTOS: FOTIS KONSTANTOPOULOS / OIKOTIMES.COM
VIDEO: ANDREAS ATHANASIOU / OIKOTIMES.COM

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!