Nixon: “Είμαι ανεκτικός με τους gay, αλλά κατέστρεψαν την Ελλάδα και τη Ρώμη”

11/07/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Nixon_edited_transcriptsΤα ηχητικά κλιπ του πρώην προέδρου των Η.Π.Α Richard Nixon, μέσα από τα οποία “μοιράζεται” τις απόψεις του για την ομοφυλοφιλία, είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με αυτά, ο Nixon δηλώνει “ανεκτικός” απέναντι στους gay – μιας και γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο- επισημαίνει όμως ότι “η ομοφυλοφιλία έχει καταστροφική δράση και είναι επιζήμια για την κοινωνία”.

Τα εν λόγω βίντεο που κυκλοφόρησαν για να διαφημίσουν το νέο βιβλίο του Douglas Brinkley (συντάκτη του Vanity Fair) και το ιστορικού Luke A. Nichter έχουν ως θέμα τη θητεία του προέδρου.

“Επιτρέψτε μου να πω κάτι πριν φτάσουμε στο θέμα των gay. Δε θέλω να παρεξηγηθούν οι προθέσεις μου. Είμαι ο πιο ανεκτικός άνθρωπος από οποιονδήποτε σε αυτό το μαγαζί. Έχουν ένα πρόβλημα. Γεννήθηκαν με αυτόν τον τρόπο. Το ξέρετε. Αυτό είναι όλο.”

Στη συνέχεια ο ίδιος αρχίζει να κατηγορεί τους gay ενήλικους για τη διαφθορά της νεολαίας.

“Η άποψή μου είναι όμως, ότι οι αρχηγοί των Boy Scout, YMCA και άλλοι τους οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση”.

Ο Nixon έκανε αυτά τα σχόλια τον Απρίλιο του 1971, σε μια συζήτηση σχετικά με την επικράτηση της ομοφυλοφιλίας στην αρχαία Ελλάδα και Ρώμη.

Μόλις η κοινωνία κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση, η ζωτικότητα φεύγει έξω από αυτή…”

“Μα τό θεό δεν πρόκειται να περάσουμε ένα νόμο που να υποδικνύει: ΄Λοιπόν, τώρα παιδιά μπορείτε να βγείτε και να έιστε gay. Δεν μπορούν να το κάνουν. Απλά αφήστε τους μόνους. Αυτός είναι ένας τρόπος ζωής που δε θέλω να αγγίξω”

Σε ένα άλλο κλιπ ο Nixon υποστηρίζει:

“Έχετε δει τι συνέβη με τους Έλληνες; Η ομοφυλοφιλία τους κατέστρεψε. Ο Αριστοτέλης ήταν ομοφυλόφιλος, όλοι το ξέρουμε αυτό. Όπως και ο Σωκράτης… Γνωρίζετε τι έγινε με τους Ρωμαίους; Οι τελευταίοι έξι αυτοκράτορες ήταν αδερφές”.

“Βλέπετε ότι η ομοφυλοφιλία, τα ναρκωτικά αλλά και η ανηθικότητα γενικότερα αποτελούν εχθρούς των ισχυρών κοινωνιών. Για αυτό και οι κομμονιστές και οι αριστεροί τα προωθούν: προσπαθούν να μας καταστρέψουν”.

 

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!