Εφαρμογή που σου δείχνει πιο αντηλιακό χρειάζεται το δέρμα σου

02/07/2014
antivirus magazine διαφήμιση

app carroten 005Πόσες φορές το καλοκαίρι αναρτήθηκες αν το αντηλιακό που χρησιμοποιείς είναι και το ιδανικό για την επιδερμίδα σου;

Από φέτος όμως αυτή την ερώτηση θα την ξεχάσεις αφού η καινούργια εφαρμογή που κυκλοφόρησε για iPhone και iPad έχει στόχο οι χρήστες να μπορούν να επιλέξουν το ιδανικό αντηλιακό που τους ταιριάζει ανάλογα με το φύλο, την ηλικία, τον τύπο του δέρματος και το επίπεδο προστασίας από τον ήλιο.

Ανεξάρτητα με το αν έχεις σκούρο ή ανοιχτό δέρμα , αν είσαι μελαχρινός ή ξανθός, αν θέλεις εξωτικό μαύρισμα ή έντονη προστασία και ενυδάτωση, η εφαρμογή Carroten Scan & Tan έχει την πρόταση που σου ταιριάζει για ένα ασφαλές και με διάρκεια μαύρισμα.

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, καινοτομεί για μια ακόμη χρονιά, λανσάροντας τη νέα εφαρμογή για mobile συσκευές (smartphones & tablets) Carroten Scan & Tan. Οι fan του Carroten έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την πιο cool εφαρμογή του φετινού καλοκαιριού στο κινητό τους!

Μπορείς να την κατεβάσεις άπω εδώ: https://itunes.apple.com/us/app/carroten-scan-tan/id869565759?mt=8

[box type=”info” align=”alignright” width=”618″ ]To Carroten αποτελεί την πιο αγαπημένη μάρκα των Ελλήνων καταναλωτών και όχι τυχαία, αφού το όνομά του συγκεντρώνει μια πραγματική αυθεντία του ελληνικού ήλιου και την πολυετή μελέτη γύρω από την ασφαλή έκθεση σε αυτόν. Ο δημιουργικός σχεδιασμός της σειράς και η παραγωγή των προϊόντων Carroten λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα, στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της 100% αμιγώς ελληνικής εταιρείας Σαράντης.[/box]

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!