Καλοκαιρινός διαγωνισμός απο το Carroten και το περιοδικό Antivrus

23/06/2014
antivirus magazine διαφήμιση

carroten διαγωνισμός 2014

Το Carroten και το περιοδικό Antivirus σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε 10 gift sets* με αντηλιακά προϊόντα για να αποκτήσετε ακαταμάχητο χρώμα,με την ασφάλεια που χρειάζεστε για ένα μαγικό καλοκαίρι.

*Κάθε gift set περιλαμβάνει από μία συσκευασία των:

CARROTEN Magic Tan&Protect Cream SPF10MAGIC TAN & PROTECT CREAMS SPF 10
Για 1η φορά αντηλιακή κρέμα* σώματος, για μαγικό μαύρισμα και βαθιά περιποίηση της επιδερμίδας. Ανακαλύψτε τη μοναδική εμπειρία ενός έντονου, λαμπερού μαυρίσματος και μιας τέλειας, ενυδατωμένης και απαλής επιδερμίδας. Η επιδερμίδα σας μυρίζει καλοκαίρι. Με άρωμα εξωτικής καρύδας / Διαθέσιμα SPF: 10, 20, 30

  • Με το ειδικά μελετημένο Tan Booster 3-πλής δράσης, φυσικής προέλευσης, που βοηθά: στην επιτάχυνση της φυσικής διαδικασίας μαυρίσματος, στην παράταση της διάρκειάς του, στην ενεργοποίηση της σύνθεσης του κολλαγόνου.
  • Με το ισχυρό σύμπλοκο ενυδάτωσης Hydroact, που διατηρεί τα φυσικά επίπεδα υγρασίας της επιδερμίδας.
  • Το προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση.

CARROTEN Islands Escape Oil SPF0ISLANDS ESCAPE SUPERDRY OILS SPF 0
Αφεθείτε στην πολύτιμη περιποίησή του και αποκτήστε το μοναδικό, ακαταμάχητο μαύρισμα Carroten. Με άρωμα καλοκαιρινού cocktail / Διαθέσιμα SPF: 0, 10

  • Με Super dry φόρμουλα, που απλώνεται & απορροφάται εύκολα & γρήγορα, αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση στην επιδερμίδα, χωρίς υπολείμματα λιπαρότητας.
  • Εμπλουτισμένο με tan accelerator complex, που ενισχύει την ταχύτητα και την ένταση του μαυρίσματος.
  • Με λάδια λούφας, μαύρου καρυδιού & εξωτικής καρύδας, που βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας των λιπιδίων της επιδερμίδας, συγκρατώντας την υγρασία στο εσωτερικό της.
  • Με σύνθεση που δεν κολλάει στην επαφή με την άμμο.
  • Το προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση (SPF10).

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

1) Κάνε Like στην σελίδα του Carroten στο Facebook, στο παρακάτω Like Buton

2) Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

[box type=”info” ]Όροι διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Παρασκευή 20 Ιουνίου και συμμετοχή μπορείς να δηλώσεις έως τη Κυριακή 6 Ιουλίου στις 23:59. Η κλήρωση θα γίνει την επόμενη μέρα Δευτέρα 07/07/14 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού antivirus και τα ονόματα των 10 τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα του διαγωνισμού στο www.avmag.gr. Οι νικητές θα λάβουν προσωπικό email στο λογαριασμό που δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον διαγωνισμό με τις πληροφορίες για το πως και από πού θα παραλάβουν το δώρο τους.[/box]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!