Το Carroten Tattoo Protection Oil στο 8o Athens Tattoo Convention

04/06/2014
antivirus magazine διαφήμιση

carroten tattoo oil  athens tattoo convention 2

To Carroten, το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα, πάει την εξειδίκευσή του ένα βήμα παραπέρα παρέχοντας τη φροντίδα του και στο αγαπημένο μας τατουάζ με το νέο CarrotenTattoo Protection Oil και πιο ιδανικός χώρος για την πρώτη επίσημη παρουσίαση του δεν θα μπορούσε να ήταν άλλος από το 8ο Athens Tattoo Convention που πραγματοποιήθηκε από τις 23 μέχρι και τις 25 Μαΐου στο κλειστό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου (TaeKwonDo).

Με πάνω από 22.000 επισκέπτες και 140 tattoo studios κάθε χρόνο, αποτελεί το σημαντικότερο γεγονός της χρονιάς για τους λάτρεις της πανάρχαιας τέχνης της Δερματοστιξίας.

Σε ένα μεγάλο και ενιαίο χώρο κορυφαίοι Έλληνες και ξένοι καλλιτέχνες παρουσίασαν τη δουλειά τους, ειδικά περίπτερα με tattoo supplies, είδη ρουχισμού και accessories, gadgets, αερογραφίες αλλά και happenings όπως graffiti show, aerial dance, body painting show ήταν μερικά από όλα όσα κέρδισαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών.

Φυσικά το Carroten Tattoo Protection Oil έδωσε δυναμική παρουσία ενημερώνοντας του tattoo lovers γύρω από την σωστή προστασία των τατουάζ τους από τον ήλιο μέσω του συνδυασμού των αντηλιακών φίλτρων και περιποιητικών παραγόντων του Tattoo Protection Oil το οποίο προφυλάσσει αποτελεσματικά την περιοχή του τατουάζ παρέχοντας ταυτόχρονα συνολική φροντίδα στο δέρμα.

Με δείκτη προστασίας SPF 30 & εξωτικό άρωμα καρύδας, το Carroten Tattoo Protection Oil ήρθε για να προστατεύσει τα χρώματα στο τατουάζ μας με τον τρόπο που μόνο το Νο. 1 αντηλιακό στην Ελλάδα ξέρει μια και ο συνδυασμός εκχυλίσματος φυτικής προέλευσης dragon’s blood, βιταμινών Α+E, ηλιέλαιου & bisabolol, βοηθά στην περιποίηση της περιοχής του τατουάζ, προστατεύοντας την υγιή της όψη.

Τα Tattoo έχουν τώρα τη φροντίδα του Carroten Tattoo Protection Oil, #protectyourink

CARROTEN Tattoo Protect Oil SPF30 [v2]Λίγα λόγια για το Tattoo Protection Oil:

 Το Tattoo Protection Oil είναι το νέο λάδι προστασίας Carroten, ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας με τατουάζ. Ο συνδυασμός αντιηλιακών φίλτρων και περιποιητικών παραγόντων του Tattoo Protection Oil, προφυλάσσει αποτελεσματικά την περιοχή του τατουάζ, παρέχοντας ταυτόχρονα συνολική φροντίδα στο δέρμα.

  • Με συνδυασμό εκχυλίσματος φυτικής προέλευσης dragon’s blood, βιταμινών Α+E, ηλιέλαιου & bisabolol, βοηθά στην περιποίηση της περιοχής του τατουάζ, προστατεύοντας την υγιή της όψη.
  • Με έλαια λούφας, μαύρου καρυδιού & εξωτικής καρύδας, που βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας των λιπιδίων της επιδερμίδας, συγκρατώντας την υγρασία στο εσωτερικό της.
  • Το προηγμένο σύστημα προστασίας UV balance, με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος UVA/UVB, προφυλάσσει την επιδερμίδα από τα ηλιακά εγκαύματα και την πρόωρη γήρανση
  • Με άρωμα εξωτικής καρύδας

Περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/carroten.gr 




Δες και αυτό!