Πρίγκιπας Χάρι: «Μπορεί να πειραματιστώ με gay άνδρες, αν η σχέση μου δεν πετύχει»

02/05/2014
antivirus magazine διαφήμιση

princeharryΟ πρίγκιπας Χάρι δήλωσε ότι θα δοκιμάσει να κάνει σχέση με άλλους άνδρες. αν αλλάξει την άποψη του για τις γυναίκες.

Συγκεκριμένα ο ίδιος και η νεαρή Cresssida Bonas, με την οποία διατηρούν σχέση, είχαν βγει για φαγητό στο «The Rum Kitchen» στο Νότινγκ Χιλ, όταν ο Χάρι δέχτηκε τον αριθμό τηλεφώνου ενός άνδρα (Vincenzo Ianniello).

Αφού πήρε με χαρά τον αριθμό, υποσχέθηκε στον κ. Ιannielo ότι αν ποτέ αλλάξει τη γνώμη του για τις γυναίκες θα τον καλέσει.

Στη συνέχεια ο κ. Iannielo σχολίασε το περιστατικό στο Twitter:

«Έδωσα στον πρίγκιπα Χάρι το τηλέφωνό μου απόψε και μου υποσχέθηκε ότι θα το χρησιμοποιήσει εάν αλλάξει γνώμη για τις γυναίκες ή τους άνδρες».

πηγή: www.pinknews.co.uk

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!