Athens Exclusive Designers Week & Madwalk

29/04/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Κάθε χρόνο περιμένω τον Απρίλιο για το μεγάλο πάρτυ των γενεθλίων μου. Φέτος, όμως, πέρα από αυτό είχα και άλλους δύο λόγους να περιμένω αυτόν τον μήνα: το Athens Exclusive Designers Week και το Madwalk by Coca Cola Light.

Στο πρώτο μέσα σε 4 ημέρες παρέλασαν οι μεγαλύτεροι Έλληνες σχεδιαστές, όπως ο Τσέλιος, διεθνή brand, όπως Marks&Spencer, και το αποκορύφωμα με τον γαλλικό οίκο Cacharel που μας καθήλωσε με την κομψότητά του.

Στο δεύτερο παρακολουθήσαμε μέσα σε 1,5 ώρα δημιουργίες διεθνώς καταξιωμένων σχεδιαστών, όπως η Σύλια Κριθαριώτη, μοδάτα brand, όπως Topshop, και κλασικές αξίες, όπως ο Βασίλης Ζούλιας. Στο πρώτο η μόδα είναι ανοιχτή για το κοινό, να έρθει κοντά και να την αγαπήσει, να δει τις τάσεις της και το νέο αίμα, στο δεύτερο η μόδα παντρεύεται αρμονικά με την μουσική και την τέχνη, όπως έκανε φέτος ο Απόστολος Μητρόπουλος με τη συλλογή του.

Πραγματικά, μπορεί η συζήτηση για το ποίος θεσμός υπερτερεί να φέρνει νούμερα λόγω της ίντριγκας, αλλά προσωπικά δεν θέλω να αναλωθώ σε συγκρίσεις. Η κάθε διοργάνωση έχει τα δικά της θετικά, και εν πάσει περιπτώσει προτιμώ να συμβαίνουν ανάλογα θεάματα στη χώρα παρά να μην συμβαίνει τίποτα. Κάθε τι έχει να μας προσφέρει κάτι, οπότε ας είμαστε ανοιχτοί να το λάβουμε, όσοι τουλάχιστον αγαπάμε τη μόδα!

poshfashion_web

Δημήτρη Πέτρου2_WEB
Δημήτρη Πέτρου: Είναι η ώρα του Δημήτρη Πέτρου να μας δείξει πως μπορεί να ντύνεται ο σύγχρονος άντρας χωρίς να καταντά βαρετός με ένα απλό κλασικό κουστούμι, και ταυτόχρονα να δείχνει μοντέρνος παραμένοντας πιο κομψός από ποτέ.
KING & QUEEN_WEB
King&Queen: Η κυριαρχία του μαύρου στην κολεξιόν δεν εμπόδισε να διαφανούν οι πλεκτές λεπτομέρειες που έδωσαν έναν πιο μοντέρνο τόνο στα look του νέου σχεδιαστικού διδύμου που ξεχώρισε για την κομψότητα και τον αέρα μιας παλαιάς εποχής.
MARKS & SPENCER_WEB
Marks&Spencer: Ιταλικό στύλ σε παστέλ και κλασικές μπλε αποχρώσεις από την αγγλική κατά τα άλλα φίρμα που φέτος ανανεώνει ιδιαίτερα τα αντρικά της look με μοντέρνες πινελιές, όπως οι διχρωμίες στα boat shoes και τα καπέλα. Τα Marks&Spencer δεν υπήρξαν ποτέ πιο νεανικά!
TWOAS_WEB
TwoAs: Το μαύρο είναι μια κλασική αξία. Μπορεί όμως να μεταμορφωθεί σε μοντέρνα σέξυ αν μιλάμε για ένα αμάνικο πουκάμισο… Ή καλύτερα για ένα αμάνικο πουκάμισο με φλοράλ σχέδια… Ή καλύτερα για ένα αμάνικο πουκάμισο με φλοράλ σχέδια και διαφανές… Ή καλύτερα για ένα αμάνικο πουκάμισο με φλοράλ σχέδια και διαφανές και φορεμένο από ένα μοντέλο με κοιλιακούς… Highlight η κόκκινη λεπτομέρεια της επένδυσης στο δερμάτινο biker jacket!
MAKIS TSELIOS_WEB
Makis Tselios: Black tie looks από τον γνωστό Έλληνα σχεδιαστή Μάκη Τσέλιο, ο οποίος φέτος έδειξε μια κολεξιόν από τις πιο κομψές των τελευταίων ετών. Chic, elegant και αρρενωπή για τον σύγχρονο άνδρα που θέλει να ξεχωρίζει παρά το κλασικά αυστηρό κουστούμι. Εδώ “σπάει” με χρωματικές πινελιές ή φλοράλ λεπτομέρειες.



ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!