Κέρδισε ένα Intraforce shampoo κατά της τριχόπτωσης

27/03/2014
antivirus magazine διαφήμιση

DIAGONISMOS ANTIVIRUS_REDKEN

Tο περιοδικό Antivirus σε συνεργασία με τη REDKEN δίνουν την δυνατότητα σε 3 τυχερούς /ες να κερδίσουν από ένα σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης από την νέα σειρά Intraforce.

To Intraforceshampoo καθαρίζει απαλά, σε βάθος και ταυτόχρονα συμβάλει στην μείωση του υπερβολικού σμήγματος και της ορμόνης DHT προκειμένου να αυξήσει την πυκνότητα των μαλλιών και να βελτιώσει την υγιεινή του τριχωτού της κεφαλής. Μετά την χρήση τα μαλλιά δείχνουν και είναι πιο υγιή, αναζωογονημένα και γεμάτα από θρεπτικά συστατικά.

Διάβασε περισσότερα για την νέα σειρά Intraforce της REDKEN εδώ: Καταπολεμήστε την τριχόπτωση

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό

Για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό συμπλήρωσε το email σου φόρμα συμμετοχής και στην συνέχεια κάνε like στο άρθρο.

[box type=”shadow” ]

 Φόρμα συμμετοχής 

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.

[/box]

Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει στις 27 Μαρτίου 2014 και θα ολοκληρωθεί στις 20 Μαρτίου 2014 στις 23:59. Η κλήρωση των τριών (03) τυχερών θα γίνει την Δευτέρα 21 Απριλίου 2014 στις 14:00, στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο email που έδωσαν στην φόρμα συμμετοχής και τα δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός της προθεσμίας του διαγωνισμού συμπληρώνοντας το email τους στην φόρμα συμμετοχής και έχοντας κάνει το Like στο συγκεκριμένο άρθρο του διαγωνισμού.




Δες και αυτό!