Η σειρά «The Vampire Diaries» μας συστήνει τον πρώτο της gay χαρακτήρα

21/02/2014
antivirus magazine διαφήμιση

chrisbrochu-200x300 (1)Τον πρώτο gay χαρακτήρα θα μας παρουσιάσει η πετυχημένη σειρά φαντασίας «The Vampire Diaries».

Ο ηθοποιός Chris Brochu, θα υποδυθεί τον Luke, ο οποίος θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο 16ο επεισόδιο της 5ης σεζόν που παίζεται τώρα από το δίκτυο CW.

Το «Vampire Diaries» βασίζεται στην ομότιτλη σειρά βιβλίων της LJ Smith.

Ο Chris Brochu έχει συμμετάσχει στις ταινίες «Soul Surfer» και «Lemonade Mouth», ενώ τηλεοπτικά έχει εμφανιστεί στις σειρές «Hannah Montana» και «Melissa & Joey».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!