Brit Awards χωρίς gay φιλί γίνεται;

antivirus magazine διαφήμιση

james_nick_brit_2014Ούτε φέτος έσπασε η παράδοση του gay φιλιού στα Brit Awards, σε μια all star τελετή στην Ο2 Arena του Λονδίνου.

Ο παρουσιαστής James Corden έδωσε ένα θερμό φιλί στον DJ Nick Grimshaw, όπως είχε κάνει και στην περσινή τελετή. Οι τηλεθεατές σχολίασαν στο twitter ότι ήταν πιο «καυτό» από πέρυσι και, φυσικά, τόνισαν την ατάκα του Nick: «Μπορούμε να ζήσουμε ευτυχισμένοι μαζί, αρκεί να αφήσεις τη γυναίκα σου!».
Από πλευράς βραβείων, αναμενόμενη ήταν η διπλή απονομή σε One Direction και Arctic Monkeys, όπως και στο κορυφαίο βραβείο για τον David Bowie. Ξεχώρισε τόσο με την ερμηνεία της όσο και με το βραβείο της, ως καλύτερη Βρετανίδα τραγουδίστρια, η Ellie Goulding, που, μετά το hit single “Burn”, έχει δει την καριέρα της να απογειώνεται. Τα υπόλοιπα βραβεία, όπως απονεμήθηκαν την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, είναι:

 

 

Βραβείο Παγκόσμιας Επιτυχίας: One Direction
Καλύτερος Παραγωγός: Flood & Alan Moulder
Πρωτοπόρα Βρετανική Εμφάνιση: Bastille
Καλύτερη Βρετανίδα Τραγουδίστρια: Ellie Goulding
Καλύτερο Βρετανικό Συγκρότημα: Arctic Monkeys
Καλύτερος Βρετανός Τραγουδιστής: David Bowie
Καλύτερο Βρετανικό Single: Rudimental ft Ella Eyre – Waiting All Night
Καλύτερο Βρετανικό Βίντεο: One Direction – Best Song Ever
Βραβείο Κριτικής Επιτροπής: Sam Smith
Καλύτερη Διεθνής Τραγουδίστρια: Lorde
Καλύτερο Διεθνές Συγκρότημα: Daft Punk
Καλύτερος Διεθνής Τραγουδιστής: Bruno Mars
Καλύτερο Άλμπουμ της Χρονιάς: Arctic Monkeys – ΑΜ

Πέτρος Αλεξανδρής

Στο Δημοτικό, όταν η δασκάλα μας έβαλε "Σκέφτομαι και γράφω" να πούμε τι θέλουμε να γίνουμε όταν μεγαλώσουμε, απάντησα: Πρώτα γιατρός και όταν γεράσω περιπτεράς. Από μικρός μου άρεσε η ποικιλία και τη σύνταξη ούτε καν που τη σκεφτόμουνα. Στη συνέχεια ασχολήθηκα ερασιτεχνικά με σχολικές εφημερίδες και όταν πέρασα στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ άρχισα να δουλεύω κανονικά στον ειδικό τύπο σχεδόν από το πρώτο έτος. Το Αntivirus το αγαπάω όπως ο Αθηναίος το χωριό του. Ενώ είμαι αναγκασμένος να ζω από την κανονική μου δουλειά, το Antivirus είναι η πραγματική δημοσιογραφία και το ρεπορτάζ που θα ήθελα να κάνω. Από το 2007 υπάρχει αυτή η σχέση αγάπης.




Δες και αυτό!