Destinations: Sitges καρναβάλι 2014

17/02/2014
antivirus magazine διαφήμιση

antivirus magazine

Loco καρναβάλι, ήρθες ξανά!

Το Ρίο είναι υπερβολικά μακριά, η Βενετία υπερβολικά ήσυχη και η Πάτρα υπερβολικά δημοφιλής, αλλά ξέρετε μέσα σας πως το καρναβάλι δεν μπορείτε να το περάσετε ΚΑΙ αυτήν τη χρονιά στο σπίτι της αδερφής σας. Τι να κάνετε; Πού να πάτε;

Αντί να πετάτε σερπαντίνες στην κουζίνα, πετάξτε μέχρι την Ισπανία και συγκεκριμένα στο gay θέρετρο της, την πόλη Sitges. Το καρναβάλι της μικρής παραθαλάσσιας πολύς θεωρείται από τους Ισπανούς ως το πιο ξέφρενο πάρτι της Ιβηρικής. Πάνω από 250.000 Καταλανοί, Καστεγιάνοι, Άγγλοι, Γάλλοι, Πορτογάλλοι, Γερμανοί και… πιάνετε το νόημα, κατακλύζουν τους δρόμους και τα νυχτερινά μαγαζιά, μασκαρεμένοι και γεμάτοι διάθεση να μην θυμούνται τίποτα την επόμενη ημέρα!

antivirus magazine Με «τυπική» έναρξη την Τσικνοπέμπτη (καλά, νομίζατε πως μόνο στην Ελλάδα έχουμε;) ή αλλιώς Jueves Lardero, οι δρόμοι γεμίζουν με γευστικές τοπικές λιχουδιές, ενώ τα κρεατικά έχουν την τιμητική τους! Την Κυριακή αλλά και την Τρίτη, 2 και 4 Μαρτίου αντίστοιχα, παρελάσεις καρναβαλιστών κλείνουν το κέντρο και ανοίγουν την όρεξη για πολύ χορό, διασκέδαση και γνωριμίες με το αγόρι που ντύθηκε Miley Cyrus (σας χάλασα τη στολή; Για το καλό σας το έκανα!). Μεταξύ άλλων μπορείτε να παρευρεθείτε στο «Θάψιμο της Σαρδέλας», στο πάρτι του Βασιλιά Καρνάβαλου, στη «Νύχτα των Χηρών» -που μπορείτε να κλάψετε/τιμήσετε τον σ΄χωρεμένο- ή στη «Νύχτα των Μαντίλων» -που θα στολιστείτε με τις παραδοσιακές ισπανικές δαντελένιες μαντίλες που φορούν σε επίσημες κοινωνικές στιγμές, όλα είναι στο πρόγραμμα.

Το lgbtq κοινό θα μαζευτεί από την Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου, τέσσερις ολόκληρες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη, για να βουτηχτούν στις αμαρτίες, πριν τη νηστεία και τη μετάνοια, καθώς μετά, που να προλάβουν, που γίνεται της Maricón το κάγκελο μέχρι τις 5 Μαρτίου! Προετοιμαστείτε για λάμψη, γκλίτερ, κιτς, χοντράδες, ποτό, σεξ, γνωριμίες, εξωγήινους εισβολείς, τροϊκανούς, Bob Σφουγγαράκιδες, πειρατές, πολλές Lady Gaga, Angry Birds και loco διασκέδαση, αφού κανείς δεν γνωρίζει που θα πέσει πάνω στην επόμενη γωνία.

Σε μία προσωπική νότα, θα με βρείτε και εμένα εκεί, ντυμένο Hanna Montana Vintage, να γιορτάζω τα γενέθλιά μου, που είναι στις 26 Φεβρουαρίου. Υ.Γ. Χόρχε, ετοίμασε τούρτα, έρχομαι!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!