Γρηγόρης Βαλλιανάτος: Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει ή να μην το λέει!!!

16/02/2014
από
antivirus magazine διαφήμιση

gregoryval

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος ανάρτησε το παρακάτω ποστ σε συνέχεια των υπόλοιπων που αφορούν στα ανθρώπινα δικαιώματα επαναλαμβάνωντας δημόσια πως είναι οροθετικός. Για όσες και όσους από εσάς δεν γνώριζαν τις απόψεις του Γρηγόρη σε αυτά τα θέματα σας καλούμε να τα διαβάσετε:

…Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη και δημότισσας(!!), να είναι αδελφή, γκέουλας, λεσβία, τρανς, κουηρ, μπάι, στρέιτ ή όπως αλλοιώς ποθεί η ψυχούλα του της του, και να το λέει!!! Οπως και το δικαίωμα κάθε οροθετικού όπως εγώ, να το λέει Η να μην το λέει!!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!

Gregory

Καθώς και:

…Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να λατρεύει το θεό που γουστάρει αν δεν παραβιάζει τα Ευρωπαικά ανθρώπινα δικαιώματα!!! Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να μη θρησκεύεται και να είναι άθεος αφού σέβεται τα ίδια δικαιώματα!! Τέλος!! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!

…Υπερασπίζομαι το δικαίωμα κάθε δημότη να κατέχει μικροποσότητα “ναρκωτικών”, που θα ορίσει το κράτος, για προσωπική χρήση. Και το δικαίωμα κάθε δημότη που δε γουστάρει τα “ναρκωτικά”, να μην έχει. Τέλος! Οι άλλοι να μη με ψηφίσετε!!!

Για τις απόψεις και τις θέσεις του σε θέματα της αυτοδιοίκησης θα τα διαβάσετε το πρόγραμμα της Δημοτικής παράταξής του Γρηγόρη σε λίγες ημέρες.

 

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!