Η επιστολή που ειρωνεύεται όσους αντιμάχονται την ιδέα του gay γάμου

12/02/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Μια γυναίκα από την Ιρλανδία έγραψε μια αστεία και έξυπνη επιστολή, με την οποία αποδεικνύει γιατί οι απόψεις όσων αντιτίθενται στους gay γάμους είναι ηλίθιες.

Η Kay Chambers αποφάσισε να γράψει στην εφημερίδα «Irish Times», σαν απάντηση στην επιστολή της Breda O’Brien, μιας καθολικής δημοσιογράφου-συγγραφέα, η οποία υποστήριζε ότι τα gay άτομα δεν πρέπει να παντρεύονται.

Στο γράμμα της, η Kay Chambers αναφέρει:

«Όπως και η Breda O’Brien, πιστεύω και εγώ ότι δεν πρέπει να επιτρέπεται στον καθένα να παντρεύεται.

Σαν μια γυναίκα από το Cork πιστεύω ότι όσοι είναι από το Δουβλίνο δεν πρέπει να κάνουν χρήση του δικαιώματος αυτού.

Είναι διαφορετικοί από εμάς, οι σχέσεις τους δεν έχουν την ίδια αξία με τις δικές μας και κάποιες φορές είναι αμαρτωλές. Παρακαλώ να καταλάβετε ότι αυτό δε σημαίνει ότι έχω τίποτα εναντίον των ανθρώπων από το Δουβλίνο ή ότι είμαι ρατσίστρια.

Αγαπώ τους ανθρώπους του Δουβλίνου, κάποιοι από αυτούς είναι οι καλύτεροι μου φίλοι. Θέλω απλώς να αναγνωριστεί και να προστατευτεί η ανώτερη φύση όσων είναι από το Cork, από την πολιτεία της Ιρλανδίας.

Ιδανικά θα έπρεπε να έχω το ένα τέταρτο της σελίδας σε μια εθνική εφημερίδα για να αναπτύξω τις απόψεις μου, αλλά δεν το έχω. Εξ ου και η ανάγκη για αυτή την επιστολή.»

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!