Όταν οι άνθρωποι αλλάζουν… (προς το καλύτερο)

05/02/2014
antivirus magazine διαφήμιση

Συγκίνηση προκάλεσε το gay ζευγάρι (Lucas και David), όταν ανέβασε στο διαδίκτυο το ρομαντικό βίντεο με την πρόταση γάμου του. Ανάμεσα σε αυτούς που συγκινήθηκαν και ο πρώην «νταής» του γυμνασίου, ο οποίος είχε μείνει χαραγμένος στη μνήμη του Lucas για την άσχημη συμπεριφορά του.

Αφού είδε το βίντεο, έστειλε στον Lucas ένα μήνυμα στο Facebook, συγχαίροντας τον για τον αρραβώνα του. Παράλληλα ζήτησε συγγνώμη για τον τρόπο που του είχε συμπεριφερθεί στο παρελθόν.

Ο Lucas λίγο αργότερα του απάντησε: «Έχω συγχωρήσει τα πάντα και είναι ξεκάθαρο… είσαι ένας γαμάτος τύπος τώρα.» Στη συνέχεια αφού πήρε τη άδειά του, κοινοποίησε τη εν λόγω συνομιλία και στους υπόλοιπους φίλους του, υπογραμμίζοντας ότι το μήνυμα αυτό αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα της εξέλιξης στη στάση των ανθρώπων απέναντι σε θέματα ισότητας.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!