Ντουέτα-έκπληξη στη νέα δισκογραφική δουλειά της Νάνας Μούσχουρη

18/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Mε ντουέτα-έκπληξη επισφραγίζει η διεθνούς φήμης Ελληνίδα ερμηνεύτρια Νάνα Μούσχουρη, τη σχέση φιλίας και αλληλοεκτίμησης που τη συνδέει με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, την Έλενα Παπαρίζου και τον Νίκο Αλιάγα.

Μοναδικές συνεργασίες και υπέροχα ντουέτα μας επιφυλάσσει η νέα δισκογραφική δουλειά που ετοιμάζει αυτή την περίοδο η διεθνούς φήμης Νανά Μούσχουρη.

Στο νέο δίσκο, ο οποίος θα κυκλοφορήσει σύντομα, περιλαμβάνονται μοναδικά ντουέτα με την επιτυχημένη λαϊκή τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, την υπέροχη και μοναδική Έλενα Παπαρίζου και τον δίασημο παρουσιαστή Νίκο Αλίαγα.

Η ηχογράφηση των τραγουδιών τους έγινε πριν από μερικές εβδομάδες στην Αθήνα και θα συμπεριληφθεί στην καινούρια δισκογραφική δουλειά της Νάνα Μούσχουρη, που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη Universal.

Αυτό το διάστημα η Νατάσα Θεοδωρίδου μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, καθώς βρίσκεται σε πρόβες για την πρεμιέρα της στο νυχτερινό κέντρο Orama από το Μεγάλο Σάββατο 23 Απριλίου. Μαζί της θα είναι ο νεαρός τραγουδιστής Κωνσταντίνος Γαλανός.

”Αν ήσουν αγάπη” τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου και οι θαυμαστές της στα Βαλκάνια παραληρούν! Το τραγούδι της εκρηκτικής Έλενας κέρδισε το Βραβείο Καλύτερου Τραγουδιού στα Βαλκάνια στα φετινάBalkanMusicAwards.

Η τελετή απονομής των Balkan Music Awards θα πραγματοποιηθεί στις 4 Ιουνίου, οπότε και θα μάθουμε τους υπόλοιπους νικητές. Η Έλενα Παπαρίζου όμως έμαθε από τώρα ότι θα βρεθεί αγκαλιά με το βραβείο για το καλύτερο τραγούδι χάρη στο ”Αν ήσουν αγάπη” των Γιώργου Σαμπάνη και Νίκης Παπαθεοχάρη.

Μια δουλειά την οποία το antivirus περιμένει με μεγάλη αγωνία και την οποία στηρίζουμε, μιας και αγαπούμε ιδιαιτέρως τις μοναδικές αυτές φωνές.

Η κυρία Μούσχουρη είχε δώσει στο antivirus, μια μοναδική συνέντευξη για το τεύχος 35 και η Έλενα Παπαρίζου στο τεύχος 33, συνεντεύξεις στις οποίες στήριζαν ανοιχτά τα ΛΟΑΤ δικαιώματα.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!