Χριστουγεννιάτικο Bazaar του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων – Stray.gr

11/12/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Oι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης και Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.gr, σας προσκαλούν στο 10ο Χριστουγεννιάτικο Bazaar για τα αδέσποτα ζώα, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013 στο Thission Lofts, Πειραιώς 123, απέναντι από την Τεχνόπολη Γκάζι (στάση Μετρό Κεραμεικός).

Οι επισκέπτες του Bazaar θα έχουν την ευκαιρία να αγοράσουν καινούργια και μεταχειρισμένα προϊόντα σε πολύ χαμηλές τιμές, να συμμετάσχουν στην λαχειοφόρο αγορά με δώρα εκπλήξεις, όπως διήμερα σε ξενοδοχεία, να ενημερωθούν και να διασκεδάσουν. Και φέτος το διήμερο Bazaar του Stray.gr θα πλαισιωθεί από δημιουργικά παιχνίδια για παιδιά χάρη στο Παιδικό Μουσείο και εκπαιδευτικά προγράμματα για την φιλοζωία, επιδείξεις οδηγών σκύλων που βοηθούν τυφλούς συμπολίτες μας από τη Σχολή Οδηγών Λάρα, σκύλους διασώστες, βασικές συμβουλές εκπαίδευσης για ιδιοκτήτες ζώων και dog dancing.

Σκοπός του Bazaar είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου στη δύσκολη αυτή συγκυρία ώστε να συνεχίσει να βοηθά αποτελεσματικά με τις ενέργειες του στη συμβίωση των ανθρώπων και των ζώων της πόλης. Το Stray.gr είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο τα μέλη του οποίου είναι μόνο εθελοντές που φυσικά δεν αμείβονται, ενώ δεν χρηματοδοτείται από το κράτος και εξαρτάται αποκλειστικά από τη συνεισφορά όσων αντιλαμβάνονται ότι και τα αδέσποτα ζώα, όπως έξαλλου και οι άνθρωποι, χρειάζονται φροντίδα και μάλιστα είναι απολύτως εκτεθειμένα στο αστικό περιβάλλον.

Από την ίδρυσή του ως σήμερα το Stray.gr προσφέρει στειρώσεις, εμβολιασμούς, θεραπείες και υιοθεσίες στα ζώα, καθώς και ενημέρωση, βοήθεια και συμπαράσταση στο ευρύ κοινό ενώ έχει επιτύχει περισσότερες από 2.500 υιοθεσίες αδέσποτων ζώων και συνεχίζει παρά τις αυξημένες δυσκολίες. Μόνο για το 2013, βοήθησε περίπου 400 αδέσποτα ζώα με στειρώσεις και υιοθεσίες. Στην ιστοσελίδα του Stray.gr www.stray.gr, όπως και στην ιστοσελίδα της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας, της οποίας είναι μέλος μπορείτε να ενημερωθείτε περαιτέρω σχετικά με το έργο του, το Χριστουγεννιάτικο Bazaar και όλες τις δράσεις του. 

 

Κάντε atend στο event του fb: https://www.facebook.com/events/536683719784369/

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




Δες και αυτό!