Olympic Air : Αγοράστε 2 εισιτήρια στην τιμή του ενός!

15/04/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Αγοράζοντας ένα εισιτήριο της Olympic Air, με πιστωτική κάρτα Eurobank, παίρνετε το δεύτερο δωρεάν!

Η προσφορά ισχύει για ταξίδια στην Ελλάδα και το εξωτερικό, σε συγκεκριμένο ναύλο της οικονομικής θέσης.
Παράλληλα, κερδίζετε μίλια στο Travelair Club και για τα 2 εισιτήρια, 500 μίλια σε πτήσεις εσωτερικού και 1.000 μίλια σε πτήσεις εξωτερικού ανά διαδρομή.

Κάντε τώρα την κράτησή σας στο 801 801 0101 ή επικοινωνήστε με το Eurobank Τravel στο 210 48 49 900.

Η προσφορά ισχύει μόνο για απευθείας πτήσεις που εκτελούνται μόνο από την Οlympic Αir και μόνο με αεροσκάφη της Οlympic Air. Εξαιρείται το Παρίσι και τα δρομολόγια των άγονων γραμμών.

Όροι και προϋποθέσεις
· H παραπάνω προσφορά ισχύει εφόσον και οι δύο (2) επιβάτες ταξιδεύουν στις ίδιες πτήσεις σε συγκεκριμένο οικονομικό ναύλο. Ο πρώτος επιβάτης επιπλέον του ναύλου, επιβαρύνεται με τους φόρους/χρεώσεις αεροδρομίων, τον επίναυλο καυσίμων και τα διαχειριστικά έξοδα ενώ ο δεύτερος επιβάτης επιβαρύνεται μόνο με τους φόρους/χρεώσεις αεροδρομίων και τα διαχειριστικά έξοδα.
· Η προσφορά ισχύει, για το εσωτερικό δίκτυο για αναχωρήσεις από τα αεροδρόμια της Ελλάδας και για το εξωτερικό δίκτυο για αναχωρήσεις από το αεροδρόμιο Αθηνών βάσει διαθεσιμότητας, για περιορισμένο αριθμό θέσεων και υπόκεινται στους περιορισμούς που θέτει ο κανονισμός της εταιρείας Olympic Air για την ακύρωση και την αλλαγή των εισιτηρίων.
· Τα εισιτήρια δεν μπορούν να εκδοθούν με ανοιχτές ημερομηνίες, παρά μόνο σε συγκεκριμένες πτήσεις και ημερομηνίες ταξιδιού.
· Η ευθύνη της Olympic Air ως αερομεταφορέα είναι περιορισμένη σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και διεθνή νομοθεσία.
· H αγορά των εισιτηρίων πρέπει να πραγματοποιηθεί έως και 31 Μαΐου 2011. Τα ταξίδια πρέπει να έχουν πραγματοποιηθεί έως και 31 Μαΐου 2011 με τις πτήσεις της Olympic Air. Εξαιρείται η περίοδος 20 – 27 Απριλίου 2011.
· Η αγορά των αεροπορικών εισιτηρίων γίνεται μόνο με πιστωτικές κάρτες Eurobank.
· H αποπληρωμή μπορεί να γίνει σε 6 άτοκες δόσεις μόνο για τις εκδόσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω του Eurobank Travel. Για εκδόσεις που θα πραγματοποιηθούν από το call center της Οlympic Air, η αγορά των εισιτηρίων θα γίνεται με εφάπαξ χρέωση της πιστωτικής κάρτας.
Αν δεν είστε κάτοχοι κάρτας Eurobank, επικοινωνήστε στο 210 95 55 555 για να εκδώσετε άμεσα τη κάρτα της επιλογής σας και να επωφεληθείτε των μελλοντικών μας προσφορών.
Πηγή : OLYMPIC AIR

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!