10 πράγματα που δεν πρέπει να πεις ποτέ σε έναν gay

08/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Γνωρίζουμε ότι δεν το κάνετε για να μας προσβάλλετε. Ξέρουμε ότι απλά προσπαθείτε να έρθετε κοντά μας. Αλλά ακόμα και αν στερεοτυπούμε σε κάποια πράγματα, δεν σημαίνει ότι βγήκαμε και από τον φανταζέ κόσμο του Sex and the City. Αν θέλετε λοιπόν να γίνετε πραγματικά φίλες μας, φροντίστε να μην αναπαράγετε τις παρακάτω εκφράσεις.

«Έχω το τέλειο άνδρα για εσένα, Είναι τόσο γλυκός!»

Μόλις με έχεις γνωρίσει. Ουσιαστικά δε ξέρεις τίποτα για εμένα, εκτός από το ότι είμαι gay. Και ας είμαστε ειλικρινείς. Ο φίλος σου μάλλον δεν είναι και τόσο γλυκός. Έχεις ακούσει για το στερεότυπο που μας θέλει να έχουμε υψηλά στάνταρντ. Δεν είναι και τόσο λάθος!

«Νιώθω σαν ένα gay άνδρα που έχει παγιδευτεί σε ένα γυναικείο σώμα»

Καταλαβαίνω ότι προσπαθείς να επικοινωνήσεις μαζί μου. Αλλά αλήθεια, τι σημαίνει η παραπάνω φράση; Τι νομίζεις; Ότι και εγώ με τη σειρά μου είμαι μια straight γυναίκα που έχει παγιδευτεί σε ένα ανδρικό σώμα; Πίστεψε με. Το να είσαι gay σημαίνει πολλά περισσότερα από το να ντύνεσαι ωραία και να πηγαίνεις με άνδρες.

«Πως ξέρεις ότι είσαι gay, αν δεν έχεις πάει ποτέ με γυναίκα;»

Χρειάστηκε να πειραματιστείς για να καταλάβεις ότι είσαι straight; Ας μιλήσουμε για τους σκαντζόχοιρους. Πως ξέρεις δηλαδή ότι δε σ’ αρέσει το σεξ με ένα σκαντζόχοιρο, αν δεν το έχεις δοκιμάσει;

«Έλα μαζί μου απόψε. Έχουμε βραδιά μόνο για κορίτσια».

Εάν καλέσεις και εμένα δεν θα είναι, οπότε σταμάτα να το παρουσιάζεις έτσι. Δεν είμαι κορίτσι!

«Δεν θα ήθελα ο γιος μου να είναι gay, επειδή η ζωή του θα ήταν πολύ πιο δύσκολη»

Καταλαβαίνεις ότι το να πεις κάτι τέτοιο μπορεί να πληγώσει το παιδί σου. Αν δηλαδή ήταν gay και άκουγε από τους γονείς του ότι πρόκειται για μια αναπηρία που θα κάνει τη ζωή του δυσκολότερη, θα το φρίκαρε εντελώς. Άσε που κατά βάση είμαστε τα καλύτερα παιδιά.

«Γιατί δεν υπάρχουν όμορφες λεσβίες;»

Βασικά, γνωρίζω πολλές όμορφες λεσβίες. Κούκλες. Μάλλον γνωρίζεις και εσύ, απλώς δεν το ξέρεις.

«Μακάρι να είχα το σώμα σου, είσαι τόσο αδύνατος..»

Δεν θέλω να είμαι αδύνατος, θέλω να είμαι σέξι. Σαν άνδρας, όχι σαν γυναίκα. Εντάξει, υπάρχουν και κάποιοι που τους αρέσει να είναι αδύνατοι, αλλά δεν είμαστε όλοι έτσι.

«Πρέπει να με πας για ψώνια»

Πρέπει; Ακόμα και αν μου αρέσουν τα ψώνια, το να σε ακολουθώ από μαγαζί σε μαγαζί για να δοκιμάσεις ένα μάτσο ρούχα, δεν αποτελεί ακριβώς και τον ορισμό ενός ιδανικού Σ/Κ. Ίσως αν συμφωνήσεις να δοκιμάσεις ότι σου πω -χωρίς ερωτήσεις- και μου κεράσεις και το βραδινό, μπορεί να το σκεφτώ. Ακόμα και έτσι όμως, το βλέπω δύσκολο.

«Το αγόρι μου δεν είναι ομοφοβικό, απλώς δεν αισθάνεται άνετα με τους gay»

Κάποιοι άνδρες δεν έχουν κάνει παρέα με ένα open-gay άτομο και για αυτό πρέπει να μάθουν πώς να συμπεριφέρονται. Εντάξει. Αλλά αν ο δικός σου κράζει κάθε φορά που βλέπει έναν gay, τότε μάλλον είναι κομμάτι κόπανος που τα έχει μαζί σου. Η αλήθεια είναι ότι η συμπεριφορά του λέει πολλά για το πόσο εσύ εκτιμάς την παρουσία των gay ατόμων.

«Θες να δεις το μου..ί μου;

Όχι, όχι, όχι και πάλι όχι. Μην γδύνεσαι. Θα είμαι καλό παιδί. Το ορκίζομαι!

 πηγή: www.cosmopolitan.com

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!