Ο συγγραφέας που τολμά να ισχυριστεί ότι ο Putin είναι ομοφυλόφιλος

05/12/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Τον Vladimir Putin, έχει ως θέμα το νέο βιβλίο του Stanilsav Belkovsky, στο οποίο υπαινίσσεται ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος.

Ο εν λόγω συγγραφέας και πολιτικός επιστήμονας που υποστηρίζει ότι έχει προσληφθεί από το ίδιο το Κρεμλίνο, γράφει στο βιβλίο του ότι η σκληρή εικόνα του προέδρου δεν είναι αυτή που φαίνεται .

Ο Putin έχει καταδικαστεί από τη διεθνή LGBT κοινότητα, μετά το νόμο που υπέγραψε σχετικά με την «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα».

Ο Belkovsky γράφει ότι όλες οι προηγούμενες σχέσεις του Putin με διάφορες αθλήτριες, είχαν σκηνοθετηθεί από τη ομάδα δημοσίων σχέσεων του προέδρου, με στόχο να τον κάνουν να φανεί -όπως χαρακτηριστικά επισημαίνει- macho και σεξοβόμβα. Συνεχίζει επίσης, υποστηρίζοντας πως αυτό έγινε για να κρύψουν είτε την «περίεργη σεξουαλική του ζωή», είτε το γεγονός ότι είναι «gay».

Αν και δεν μπορεί να είναι σίγουρος για την ενδεχόμενη ομοφυλοφιλία του Putin,o Belkovsky θεωρεί δεδομένο ότι αποτελεί ένα gay είδωλο. «Για όσους από τους αναγνώστες μου είναι δικηγόροι , πρέπει να σημειώσω ότι ένα άτομο που αποτελεί μια cult φιγούρα για τους ομοφυλόφιλους, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι είναι ομοφυλόφιλος και ο ίδιος».

Συνεχίζει, γράφοντας ότι οι φωτογραφίες του προέδρου το 2007, στις οποίες εμφανίζεται να κυνηγάει πάνω στο άλογο αλλά και να ψαρεύει, αποτέλεσε την «έναρξη της καριέρας» του ως είδωλο για τους gay. Παράλληλα, υποστηρίζει ότι ο Putin είναι μοναχικός, προτιμά να περνά το χρόνο του με ζώα παρά με ανθρώπους αλλά και ότι γεννήθηκε μέσα σε έναν τεράστιο αλλά κρυμμένο πλούτο.

Ο εκπρόσωπος του προέδρου, Dmitry Peskov, αρνήθηκε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς του συγγραφέα. Συγκεκριμένα δήλωσε: «Όσα υποστηρίζει o Belkovsky είναι εντελώς ανυπόστατα. Είναι σκουπίδια».

Αρκετοί, πάντως, αναρωτιούνται για τα κίνητρα του Belkovsky, με κάποιους να κάνουν λόγο για εσκεμμένες θεωρίες για να γίνει το βιβλίο bestseller.

O Stanislav Belkovsky είναι ιδρυτής και διευθυντής του Εθνικού Ινστιτούτου Στρατηγικής (National Strategy Institute), μιας ΜΚΟ που εδρεύει στη Μόσχα.

πηγές: www.pinknews.co.uk, www.gaystarnews.com

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!