Κέρδισε την συλλεκτική φιάλη του EVIAN για το 2014

28/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Tο περιοδικό Antivirus σε συνεργασία με το evian δίνουν την δυνατότητα  σε 12 τυχερούς /ες να κερδίσουν από μία συλλεκτική φιάλη, σχεδιασμένη από τον ELIE SAAB.

Κάθε χρόνο, όπως και φέτος το Evian κυκλοφορεί μια συλλεκτική φιάλη σε περιορισμένο αριθμό σε όλο τον κόσμο. Φέτος τη συλλεκτική φιάλη επιμελήθηκε από τον  διάσημο σχεδιαστή ELIE SAAB, έναν προικισμένος σχεδιαστής που έχει διακριθεί για τις διαχρονικές δημιουργίες του.

Όροι Διαγωνισμού: Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 25 ημέρες και  θα ξεκινήσει στις 28 Νοεμβρίου 2013 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Δεκεμβρίου 2013 στις 23:59. Η κλήρωση των δώδεκα (12) τυχερών θα γίνει την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο profile τους και τα δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός τις προθεσμίας, με το Like στην φωτογραφεία και το αντίστοιχο Share στην σελίδα μας στο facebook.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό πατώντας εδώ 

Evian Limited Edition 2014 by Elie Saab

Το evian ανακοίνωσε την συνεργασία του με τον διάσημο σχεδιαστή  ELIE SAAB, για τη δημιουργία της νέας συλλεκτικής φιάλης του 2014, η οποία αποτελεί κοινή επιδίωξη των δύο brands να εισάγουν την «καθαρότητα» στον χώρο της μόδας και του design.

Έπειτα από 6 χρόνια συνεργασίας με διεθνώς αναγνωρισμένα fashion brands, φέτος το evian και ο ELIE SAAB θα ενωθούν έχοντας ως κοινό γνώμονα την «καθαρότητα».

Η φιάλη έχει διακοσμηθεί με το δαντελωτό μοτίβο  που αποτελεί την “υπογραφή” του σχεδιαστή και  παραπέμπει στα θηλυκά και κομψά σχέδια που έχουν χαρακτηρίσει τις μέχρι τώρα δημιουργίες του. Η κομψή λευκή δαντέλα έχει εφαρμοστεί με αρχιτεκτονική ακρίβεια, χαρίζοντας προστιθέμενη φινέτσα στις καθαρές γραμμές της σιλουέτας της φιάλης. Η τελική δημιουργία συμβολίζει την άψογη δεξιοτεχνία και αισθητική για την οποία τόσο ο ELIE SAAB όσο και το evian φημίζονται.

Η συλλεκτική φιάλη θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο από το Νοέμβριο του 2013, σε συσκευασίες  των 150 cl, 75 cl και 33 cl. Περισσότερα στο eliesaab.evian.com

Λίγα λόγια για το νερό evian

Το evian γεννήθηκε στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων. Μια μοναδική προστατευόμενη περιοχή, η οποία περιβάλλεται από βουνά και παγετώνες χιλιάδων ετών. Έπειτα από ένα μεγάλο ταξίδι 15 ετών, κατά τη διάρκεια του οποίου το evian εμπλουτίζει τη σύνθεσή του με μέταλλα και παράλληλα φιλτράρεται μέσα από τα πετρώματα των παγετώνων, αναδύεται απόλυτα καθαρό όπως η φύση το δημιουργεί.

Νίκος Σοφιανός

Πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.




Δες και αυτό!