Looking: Δείτε το πρώτο trailer της νέας gay σειράς

17/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Το πρώτο trailer της αναμενόμενης gay σειράς «Looking», κυκλοφόρησε το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ.

Το 30-δευτερολέπτων βίντεο επικεντρώνεται στον κεντρικό χαρακτήρα της σειράς, Patrick, που ενσαρκώνεται από τον gay ηθοποιό Jonathan Groff. Συγκεκριμένα, μας εισάγει στην ιστορία δείχνοντας την προσπάθεια του Patrick να βρει συγκάτοικο, μέσω της dating υπηρεσίας «OKCupid» αλλά και την ιστορία μιας ομάδας gay φίλων που ζει στο Σαν Φρανσίσκο.

Ο Jonathan Groff, ο οποίος έγινε γνωστός μέσω της σειράς «Glee», δήλωσε πως η σειρά αποτελεί μια διαφημιστική καμπάνια του ομοφυλοφιλικού σεξ, όπως είναι στην πραγματικότητα.

Ο 28χρονος ηθοποιός, μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό «Out» για τη σειρά αυτή. Παραδέχτηκε επίσης ότι έχει ήδη γυρίσει κάποιες ερωτικές σκηνές.

«Δεν δείχνουμε σκηνές σεξ, για να φανούμε απαραίτητα σέξι», υποστήριξε. «Πότε είναι η τελευταία φορά που είδες μια gay σκηνή να αποτυπώνεται με ειλικρίνεια και ρεαλισμό; Συνήθως είναι σαγηνευτικές και σέξι, Είναι βέβαια και αυτό αλλά τις περισσότερες φορές υπάρχουν κάποια σύνθετα θέματα που σχετίζονται με το gay sex, τα οποία προσπαθούμε να τα δείξουμε στη σειρά».

Το πρώτο επεισόδιο θα σκηνοθετηθεί από τον Andrew Haigh, σκηνοθέτη της ταινίας «Weekend».

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!