Η νέα συλλεκτική STOLI night edition και στην Ελλάδα

12/11/2013
antivirus magazine διαφήμιση

H Stolichnaya premium vodka γνωστή στον κόσμο και σαν Stoli κυκλοφόρησε μια νέα πρωτοποριακή φιάλη σε περιορισμένη ποσότητα για τους λάτρεις της αυθεντικής vodka.  Η νέα, συλλεκτική αυτοφωτιζόμενη στο σκοτάδι φιάλη, έχει ξεκινήσει να κυκλοφορεί και στην Ελλάδα από το τέλος Οκτωβρίου  σε μεγέθη 70cl και 1lt. Η διάθεσή της θα διαρκέσει έως το τέλος του 2013 (ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων).

Η Stolichnaya Premium Vodka, η πιο αυθεντική και διάσημη vodka στον κόσμο, παρουσιάζει με υπερηφάνεια την Stoli NightEdition, σε μία ιδιαίτερη φιάλη limited edition – περιορισμένης έκδοσης που «ζωντανεύει» τη νύχτα και προκαλεί λάμποντας μέσα στο σκοτάδι.

Στο φως της ημέρας, η Stoli Night Edition φαίνεται εμφιαλωμένη σε ένα μινιμαλιστικό γυάλινο μπουκάλι με «παγωμένη», απλή και λιτή όψη. Η μπροστινή ετικέτα του μπουκαλιού έχει σχεδιαστεί με μία κρυφή, ανεπαίσθητη ιδιότητα που βοηθά στο να απορροφά και να συλλέγει το φως όταν είναι εκτεθειμένη σε αυτό.  Όταν τα φώτα φεύγουν και σβήνουν, η φιάλη μεταμορφώνεται, «ανάβει» κι εκπέμπει μια πανέμορφη λάμψη, χάρη στο ειδικό αυτοφωτιζόμενο και φωσφορίζων μελάνι της ετικέτας της.

Ο Global Marketing Manager του SPI Group,  LarsVestbirk δήλωσε «Όσοι ξέρουν να εκτιμούν ένα ωραίο party με φίλους, αλλά και να αγαπούν ένα καλοφτιαγμένο cocktail, απολαμβάνοντας το πάθος και τον ενθουσιασμό της νυχτερινής ζωής, είναι αυτοί οι άνθρωποι που ανέδειξαν την Stolichnaya σε αυτό που είναι για περισσότερο από 75 χρόνια τώρα και συνεχίζει να είναι μέχρι σήμερα» και συμπλήρωσε «Γιορτάζουμε και αφιερώνουμε σε όλους αυτούς αυτή τη νέα μοναδική και πρωτότυπα σχεδιασμένη φιάλη»

Η Stoli ήταν από τις πρώτες εταιρίες που εναντιώθηκε στον ομοφοβικό νόμο του επέβαλε η Ρωσία του Poutin και δήλωσε μέσω του προέδρου της ότι στήριζε και θα συνεχίσει να στηρίζει την LGBT κοινότητα για τις διεκδικήσεις της.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το www.stoli.com ή ακολουθήστε την Stolichnaya στο Facebook στοwww.facebook.com/stoli και στο Twitter@Stoli.

Γνώρισε το νέο αυτοφωτιζόμενο μπουκάλι τις Stoli.

Το νέο exclusive μπουκάλι  Stoli Night Edition vodka,  προσκαλεί όσους αγαπούν τη νυχτερινή περιπέτεια, τους φίλους των party, τους λάτρεις των cocktail αλλά και τους bartenders, να την απολαύσουν, να χαρούν και να γιορτάσουν μαζί της, όταν τα φώτα σβήνουν.

Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου στις 23:00 τα φώτα θα χαμηλώσουν στο Dream City” (DCClub Restaurant (Ιερά Οδός 30, Αθήνα), για να υποδεχθεί το φως από το νέο πρωτότυπο μπουκάλι Stoli Night Edition vodka. Με ένα exclusive party για το hot κοινό του club, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση της Stoli Night Edition”, σε μία glamorous βραδιά διασκέδασης, με  εκπληκτικό κι άκρως εντυπωσιακό All Star Live Music Performance Line up by ZERO 10, αλλά και με λαμπερές παρουσίες από τον χώρο της show-biz δίπλα στο φως και την λάμψη της «μαγικής» φιάλης.

H Stoli γιορτάζει με αυτούς που ζωντανεύουν τη νύχτα..




Δες και αυτό!