Ομοφοβικό «αστείο» του Ρώσου υπουργού για τους γκέι πρεσβευτές στο γεύμα με τον Βενιζέλο

01/11/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Η ευχάριστη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γεύμα που είχε χθες ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο πάγωσε ξαφνικά όταν χαλαρός και περισσότερο διαχυτικός απότι άρμοζε, ο Ρώσος υπουργός έκανε μια διαπίστωση για τους γκέι πρεσβευτές.

Σύμφωνα με τον Μικροπολιτικό των Νέων, ο Λαβρόφ, εξέφρασε τη δυσφορία του για το γεγονός ότι οι ομοφυλόφιλοι πρεσβευτές που υπηρετούν στη Μόσχα ζητούν από το ρωσικό ΥΠΕΞ να αναγνωρίζονται οι σύντροφοί τους με το καθεστώς νόμιμου συζύγου κατά την παραμονή τους στη χώρα. «Τι μας νοιάζει εμάς η προσωπική τους ζωή; Είναι ανάγκη να μας ενημερώνουν για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις; Αν είναι δυνατόν» φέρεται να δήλωσε, ξεσπώντας στη συνέχεια σε ένα τρανταχτό γέλιο.

Η στάση της κυβέρνησης της Μόσχας απέναντι στους ομοφυλόφιλους είναι γνωστή και έχει προκαλέσει κύμα αντιδράσεων διεθνώς και βέβαια στο εσωτερικό της χώρας. Οπως φαίνεται τα σχόλια συνεχίζονται ακόμη και στα τραπέζια των διπλωματικών αποστολών, προκαλώντας ενόχληση και βέβαια απορία.

Πηγή: iefimerida.gr

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!