ZOLOTAS: «Αλκυόνη», το γούρι αγάπης του 2014

18/10/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Σύμφωνα με την αρχαία ελληνική μυθολογία, προκειμένου να προστατεύονται τα αυγά της Αλκυόνης από την κακοκαιρία του χειμώνα, οι θεοί παύουν τους ανέμους και χαρίζουν 14 ζεστές, ηλιόλουστες ημέρες στους ανθρώπους.

Η «Αλκυόνη» του οίκου ZOLOTAS απεικονίζει τα ήρεμα κύματα και τις 14 ακτίνες του ήλιου που αντανακλούν κάθε ξεχωριστό συμβολισμό της και φωτίζουν το νόημα της αγάπης, της γαλήνης και της χαράς που εμπεριέχει ο μύθος της.

Για το έτος 2014 ο οίκος ZOLOTAS, σύγχρονος αλλά πάντα με αναφορές στην παράδοση και τον ελληνικό πολιτισμό, εμπνεύστηκε ένα ξεχωριστό γούρι για να υποδεχτεί το νέο έτος. Η «Αλκυόνη» απεικονίζει τα ήρεμα κύματα και τις 14 ακτίνες του ήλιου που αντανακλούν κάθε ξεχωριστό συμβολισμό της και φωτίζουν το νόημα της αγάπης, της γαλήνης και της χαράς που εμπεριέχει ο μύθος της.

Το γούρι του 2014 είναι διαθέσιμο σε ασήμι ή χρυσό, με σμάλτο ή χωρίς, για το λαιμό, σε βραχιόλι ή κλειδοθήκη. Οι τιμές ξεκινούν στα 30 ευρώ.

ΓΟΥΡΙ ΑΓΑΠΗΣ 2014 και Κοινωνική Προσφορά 

Στο κατώφλι κάθε νέας χρονιάς, από το 1895, ο οίκος ZOLOTAS, προτείνει τo «τυχερό» γούρι που προσφέρεται σύμφωνα με την παράδοση για την καλοτυχία. Κάθε χρόνο ο οίκοςZOLOTAS δημιουργεί και καθιερώνει την ετήσια συλλεκτική συλλογή «Γούρι Αγάπης» την οποία αφιερώνει σε έναν κοινωνικό σκοπό.

Το «Γούρι Αγάπης» 2014 η « Αλκυόνη» έχει ως στόχο να συνδράμει ουσιαστικά στην ενίσχυση του αξιέπαινου φιλανθρωπικού έργου της ΕΛΕΠΑΠ για την προστασία και αποκατάσταση παιδιών με κινητικές και αναπτυξιακές δυσκολίες. Μέρος των πωλήσεων θα διατεθεί προς όφελος των σκοπών της ΕΛΕΠΑΠ.

Αποκλειστική διάθεση από τα καταστήματα ΖΟΛΩΤΑΣ:

Πανεπιστημίου 10 – Τηλ. 210.3601.272

Σταδίου 9 – Τηλ. 210.3221.222

& στην ιστοσελίδα www.zolotas.gr

 

Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα και τα ρολόγια.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος από το τεύχος 33. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη.

Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!