Malibu: Ο ελληνικής καταγωγής Ολυμπιονίκης, Greg Louganis παντρεύτηκε τον σύντροφό του

13/10/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ο Greg Louganis, ο ζωντανός θρύλος των καταδύσεων παντρεύτηκε τον αγαπημένο του σε μία ρομαντική τελετή, το Σάββατο, στο Malibu. Ο ελληνικής καταγωγής Ολυμπιονίκης έγινε ευρύτερα για την προσωπική ζωή του, όταν παραδέχθηκε δημοσίως ότι είναι gay, αλλά και όταν αποκάλυψε ότι πάσχει από τον ιό του AIDS. Στο πρόσωπο του Johnny Chaillot βρήκε το άλλο του μισό και έτσι έδωσαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης μπροστά στους 160 καλεσμένους τους.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2012 και ήρθαν σε επαφή μέσα από site γνωριμιών. Έχα περίπου χρόνο αργότερα αρραβωνιάστηκαν. Μιλώντας, πριν από λίγο καιρό, στο περιοδικό People, αναφέρθηκε στον επικείμενο γάμο του με τον άντρα της ζωής του. “Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ερχόταν αυτή η μέρα. Από μικρός, όταν μίλησα ανοιχτά στη μαμά μου για μένα, αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος της. Φοβόταν ότι μεγαλώνοντας θα είχα μια μοναχική ζωή. Πάντα ήθελε να έχω κάποιον να με προστατεύει και τώρα, καθώς στην Καλιφόρνια νομιμοποιήθηκαν οι gay γάμοι, έχω βρει κάποιον που είναι ο πραγματικός έρωτας της ζωής μου και η αδελφή ψυχή μου, είμαι πολύ ευγνώμων και είμαι σίγουρος ότι η μαμά μου θα χαμογελάει”, είχε πει.
“Ήταν απίθανο γιατί έχω τόσους πολλούς ανθρώπους από όλες τις φάσεις της ζωής μου εδώ απόψε και είναι όλοι εδώ και γιορτάζουμε μαζί και είναι θαυμάσιο”, δήλωσε λίγο μετά το μυστήριο ο Greg. “Ήδη νιώθω διαφορετικά. Η τελετή ήταν τόσο αντιπροσωπευτική του ποιοι είμαστε”, συνέχισε.

Μετά την τελετή ακολούθησε η καθιερωμένη δεξίωση με καλεσμένους όπως οι Barbara Eden, French Stewart, Bruce Vilanch, Dominic Scott Kay, Janet Evans και Nadia Comaneci.

Αντί για δώρα το ζευγάρι ζήτησε τα λεφτά να πάνε σε φιλανθρωπίες. “Είμαστε και οι δύο στα πενήντα και δεν χρειαζόμαστε ένα ακόμη blender και έτσι θέλουμε να προσφέρουμε”, είπε ο Chaillot στους καλεσμένους του.

(Πηγή: tlife)




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!