Destinations: La Demence 24th anniversary party

10/10/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Ετοιμαστείτε, σαλπάρουμε στη διασκέδαση! Το LA DEMENCE ίσως το ξέρετε για τις μοναδικές gay κρουαζιέρες που οργανώνει κάθε καλοκαίρι, τα τελευταία χρόνια, που περνάνε και από Ελλάδα συνήθως. Αυτό που ίσως κάποιοι δεν ξέρουν είναι πως το LA DEMENCE διοργανώνει 12 καυτά πάρτι κάθε χρόνο (1 ανά μήνα) στο Βέλγιο, όπου και εδρεύει, για τα τελευταία 24 χρόνια, κάνοντάς το ένα από τα most-talked-about gay events agencies κάθε χρόνο! Φέτος λοιπόν, στις 31 Οκτωβρίου, σαν Halloween δωράκι, το LA DEMENCE θα εορτάσει τα 24 χρόνια λειτουργίας του, με ένα φαντασμαγορικό τετραήμερο clubbing event στις Βρυξέλλες.

Από Πέμπτη έως Κυριακή το πάρτι μετακινείται μεταξύ των Fuse club, Louise Gallery και του Ancient Casino (παρακαλώ μην φτύνετε τις τσίχλες σας στη μοκέτα – όχι το εννοώ, θα βάλουν εσάς να την καθαρίσετε), με πλειάδα από guests και residents DJs να αναλαμβάνουν να μην αφήσουν κανέναν να επιστρέψει στο δωμάτιο του χωρίς να έχει μουσκέψει στον ιδρώτα τα ρούχα του ή κάποιου άλλου!

Δες το video απο την23η επέτειο του La demence

Βεβαίως οι διοργανωτές δεν θα αφήσουν το εορτασμό μόνο στην τεράστια λίστα με τους DJ για τις τρεις ημέρες! Εκπλήξεις, happening, χορευτές, celebrities και τοπικοί άρχοντες αναμένεται να παρευρεθούν (φορώντας τα απολύτως απαραίτητα ή και λιγότερα), τιμώντας με αυτόν τον τρόπο, την συμβολή της La Demence στην ανάδειξη των Βρυξελλών ως gay προορισμό! Να μην ξεχάσω να πω, πως οι κάτω των 26 ετών (την ημέρα του εκάστοτε πάρτι) έχουν έκπτωση στο εισιτήριο εισόδου! Το πάσο για όλα τα πάρτι κοστίζει €90 (για κάτω των 26 €70) και για κάθε πάρτι €25. Και σκεφτείτε πως με τόσα χρόνια εμπειρία, ξέρουν να κάνουν τα πιο hot parties! VIVA LA DEMENCE!

31 Οκτ – 3 Νοε 2013, Brussels

http://www.lademence.com

Facebook page / Πρόγραμμα  Photos




Δες και αυτό!