Η δήλωση του Ian McKellen για τη Ρωσία

26/09/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Κατά τη διάρκεια μια συνέντευξης για την» Wall Street Journal» σχετικά με τα νέα του έργα στο Broadway (NoMan’s Land και Waiting for Godot), o Sir Ian McKellen μίλησε για τα πάντα. Για τη συμμετοχή του στο θέατρο της Νέας Υόρκης αλλά και για τον κόσμο στο δρόμο που τον αποκαλεί «Magneto» και «Gandalf».

Η συζήτηση πήρε όμως μια πιο σοβαρή τροπή, όταν ο διάσημος ηθοποιός ερωτήθηκε για τους επερχόμενους Ολυμπιακούς στο Sochi της Ρωσίας και συγκεκριμένα σχετικά με το κάλεσμα για μποϊκοτάρισμα τους.

Να θυμίσουμε ότι ο νόμος που υπογράφτηκε τον περασμένο Ιούνιο, επιφέρει αυστηρές κυρώσεις σε όσους προβάλλουν οτιδήποτε σχετίζεται με τον gay τρόπο ζωής.

«Αποτελεί μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση και είναι ότι χειρότερο έχει προέρθει από τη Ρωσία εδώ και πολύ καιρό» δήλωσε ο ηθοποιός.

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!