Η Village αποσύρει διαφήμισή της λόγω του ομοφοβικού NewsBomb.gr

antivirus magazine διαφήμιση

Μετά το σάλο για το ανυπόγραφο και αστήριχτο, στην πραγματικότητα, άρθρο του newsbomb.gr, μια ακόμα αντίδραση ήρθε στο φως, αυτή τη φορά από τη διαφημιστική κοινότητα: η Village απέσυρε τη διαφημιστική της καμπάνια από το εν λόγω site με αφορμή το συγκεκριμένο άρθρο.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για λόγους αρχής η Village αποφάσισε να αποσύρει την διαφημιστική της καμπάνια για την ταινία “Οικογένεια Μίλερ” από την ιστοσελίδα www.newsbomb.gr .

Οδηγηθήκαμε στην απόφαση αυτή αφότου υπέπεσε στην αντίληψή μας ότι η διαφήμιση της ταινίας συνυπάρχει μαζί με ένα ανυπόγραφο άρθρο της εν λόγω ιστοσελίδας, με τίτλο «Προστατέψτε τώρα τους νέους από την ομοφυλοφιλία όπως ο Πούτιν!», άρθρο που καταφέρεται κατά συμπολιτών μας.

Λόγω της ευαισθησίας που διακρίνει την Village, δεν θέλουμε ουδεμία σύνδεση με τέτοιου περιεχομένου κείμενα.

Ως περιοδικό της gay κοινότητάς θέλουμε να συγχαρούμε την Village για την ευαισθησία που έδειξε στην ανάρτηση του newsbomb.


 

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!