Το know-how μιας gay παραλίας

21/08/2013

Βρισκόμαστε αρχές Αυγούστου και οι εξορμήσεις στις εκάστοτε παραλίες καλά κρατούν. Δυστυχώς, οι παραλίες που προορίζονται για το gay κοινό στην Ελλάδα δεν είναι πολλές και κάποιες από αυτές που υπάρχουν, μπορούν εύκολα να χαρακτηριστούν απόμακρες, έρημες μέχρι και επικίνδυνες. Για αυτό και εμείς συγκεντρώσαμε κάποιες χρηστικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν στην επόμενη σου εξόρμηση.

Οι παραλίες γυμνιστών δεν είναι απαραίτητα χώρος εστίασης gay

Αν ακούσεις για κάποια γνωστή παραλία γυμνιστών μην βιαστείς να απλώσεις τα κουβαδάκια σου. Αρκετοί είναι αυτοί που απογοητεύονται, όταν συνειδητοποιούν ότι πρόκειται στην ουσία για μια mainstream παραλία που διαφοροποιείται μόνο χάρη στην παντελή έλλειψη ρούχων. Με λίγα λόγια, αν αποζητάς μια παραλία για να «επικοινωνήσεις» με το σεξουαλικό σου είδος, μπορεί μια παραλία γυμνιστών να μην είναι η καλύτερη επιλογή. Αν πάλι, απλώς θες και εσύ να τα πετάξεις και να γίνεις ένα με την αμμουδιά, προχώρα ελεύθερα.

Μπάνιο, ηλιοθεραπεία και…

Δεν είναι λίγοι αυτοί που επιλέγουν τις συγκεκριμένες παραλίες για να βρουν το επόμενο σεξουαλικό τους ταίρι και όχι για να ευχαριστηθούν τον καυτό ήλιο. Χωρίς, καμία διάθεση κριτικής καλό θα ήταν να κατασταλάξεις και εσύ για το τι θες, ώστε να μην περνάς τα λάθος μηνύματα. Μπορεί για παράδειγμα μια βόλτα στην ακρογιαλιά για εσένα να είναι μια αγαπημένη ρομαντική συνήθεια, για κάποιους άλλους όμως η περιφορά αυτή μπορεί να σημαίνει «ερωτικό κάλεσμα» και να βρεθείς ξαφνικά με διάφορους «μνηστήρες».

Αν πάλι αυτός είναι ο σκοπός σου, επέλεξε με σύνεση τον επόμενο μνηστήρα και βρες ένα μέρος μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Επαγγελματίας ματάκιας

Μαζί με τους λουόμενος υπάρχει και συνήθως και μια ομάδα από επαγγελματίες ματάκηδες. Πρόκειται για άτομα που έχουν το κληρονομικό χάρισμα να αναγνωρίζουν τα εκάστοτε νταραβέρια και να επιλέγουν αναπαυτικά σημεία για να παρακολουθούν τις εξελίξεις. Αν, λοιπόν δεν σου αρέσει η δημοσιότητα, πρόσεξε πολύ. Υπάρχει επίσης και η κατηγορία του ματάκια που στο τέλος παίρνει και το κατιτίς του, αν βρει την κατάλληλη αφύλακτη πραμάτεια.

Φόρα το σωστό υπόδημα

Μπορεί οι επιταγές τις μόδες να επιβάλλουν τις σαγιονάρες, ως το εγκεκριμένο υπόδημα για την πλαζ, δεν σημαίνει όμως ότι αποτελεί την ασφαλέστερη επιλογή. Πριν βρεθείς στην αμμουδιά κάνε την έρευνα σου. Αν η παραλία (gay edition) που επέλεξες συνδυάζεται και με διάφορα σπορ, όπως το climbing, το cliff diving κτλ, τότε επέλεξε το υπόδημα εκείνο που θα σε βοηθήσει να φτάσεις στο σκοπό σου. Επίσης, χρήσιμο θα ήταν να περιορίσεις τη χρήση μαυριστικών και λοιπών λαδιών που δημιουργούν ένα λιπαρό υπόστρωμα στο δέρμα και κάνουν το πέσιμο ακόμα πιο θεαματικό, τουλάχιστον μέχρι να βρεθείς ξαπλωμένος στην πετσέτα σου.

Πήγαινε εξοπλισμένος

Η ακόλουθη συμβουλή είναι χρήσιμη για κάθε τύπου μη οργανωμένης παραλίας. Φέρε ότι χρειάζεσαι από την προίκα σου, ώστε να μπορέσεις να ευχαριστηθείς την εξόρμηση σου. Καρέκλες, σαμπρέλες, ψάθες κτλ. Μην περιμένεις πολυτέλειες εδώ. Σιγουρέψου μόνο ότι μπορείς να τα κουβαλήσεις.

Φρόντισε το περιβάλλον

Αν και διατρέχουμε τον κίνδυνο να ακουστούμε σαν το γλάρο στη διαφήμιση, πρέπει πάντα να φροντίζεις να παίρνεις μαζί σου, ότι έφερες. Με λίγα λόγια «Όχι σκουπίδια, όχι πλαστικά σε θάλασσες και ακτές».

Οι βραδινές οι ώρες…

Πολλοί από εμάς (κυρίως οι άνεργοι) αρέσκονται στο να παραμένουν στην παραλία μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες. Αν και σίγουρα, η εικόνα της δύσης του ήλιου σε αποζημιώνει φρόντισε να τσεκάρεις τακτικά τον κόσμο που υπάρχει. Αν είναι κάπως μοναχικά, καλό θα ήταν να σκεφτείς να απολαύσεις το θέαμα σε κάποιο άλλο λιγότερο απομονωμένο σημείο.

Φέρε και τον φίλο σου

Οι παραλίες είναι πάντα ένα μέρος για παιχνίδι και ξεγνοιασιά. Για αυτό και όσο περισσότεροι τόσο καλύτερα. Απόλαυσε με την παρέα σου τις στιγμές στην παραλία ή στη «χειρότερη» με τη παρέα κάποιου άλλου…

Vasilis Thanopoulos

Από μικρός ήθελα να γίνω αστροναύτης. Εξάλλου, πάντα θυμάμαι να μου λένε ότι "πετάω στα αστέρια". Λόγω όμως σχετικής υψοφοβίας αποφάσισα να αλλάξω επαγγελματικό προσανατολισμό και να γίνω δημοσιογράφος (απ' το κακό στο χειρότερο), Μπήκα στο Πάντειο (Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων & Πολιτισμού) και λίγους καφέδες αργότερα πήρα το πτυχίο μου. Έκτοτε το επαγγελματικό μου μετερίζι με έχει οδηγήσει στην πόρτα ανθρωπιστικών οργανισμών (Διεθνή Αμνηστία, Έλιξ) αλλά και πολλών έντυπων και διαδικτυακών μέσων (Esquire, Nitro, Protagon, κλπ). Η σχέση μου με το Antivirus ξεκίνησε τυχαία τον Μάρτιο του 2013. Έκτοτε έγινε λατρεία... Είτε εδώ είτε στο περιοδικό, όλο και κάπου θα με πετύχετε. Αν τώρα θέλετε να κάνετε και κάποιο σχόλιο... θα με βρείτε στο [email protected]. Cu!




Δες και αυτό!