Κέρδισε μία σαμπάνια Lanson Rose Label μαζί με τα μοναδικά ποτήρια της.

10/08/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Tο περιοδικό Antivirus σε συνεργασία με τον οίκο Lanson δίνουν την δυνατότητα σε 6 τυχερούς /ες να κερδίσουν από ένα πολυτελή σετ σαμπάνιας* μετά από κλήρωση.

Η ντελικάτη αυτή σαμπάνια, με το ροζ χρώμα, για παραπάνω από 50 χρόνια παραμένει μία από τις πιο περιζήτητες ροζέ σαμπάνιες στον κόσμο με παλαίωση τουλάχιστον τριών ετών.

* Kάθε σετ αποτελείται από ένα μπουκάλι σαμπάνιας Lanson Rose Label και δύο ειδικά σχεδιασμένα ποτήρια.

Όροι Διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια 30 ημέρες και θα ξεκινήσει στις 10 Αυγούστου 2013 και θα ολοκληρωθεί στις 08 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:59. Η κλήρωση των έξι (6) τυχερών θα γίνει την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου 2013 στις 14:00 στα γραφεία του περιοδικού Antivirus και τα ονόματα των τυχερών θα δημοσιευτούν στην σελίδα μας στο Facebook. Οι νικητές θα ειδοποιηθούν με γραπτό μήνυμα στο profile τους και τα δώρα θα μπορούν να τα παραλάβουν από τα γραφεία του περιοδικού. Έγκυρες συμμετοχές θεωρούνται όσες γίνουν εντός τις προθεσμίας, με το Like στην φωτογραφεία και το αντίστοιχο Share στην σελίδα μας στο facebook.

Πάρε μέρος στον διαγωνισμό πατώντας εδώ 

Lanson Rose Label

Η ντελικάτη αυτή σαμπάνια, υπήρξε από τις πρώτες ροζέ σαμπάνιες. Σήμερα ο Οίκος απολαμβάνει περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στην παραγωγή ροζέ σαμπάνιας, γεγονός που καθιστά την Lanson Rose Label μια από τις πιο περιζήτητες σαμπάνιες για τη χαρακτηριστική φρεσκάδα της που παραπέμπει σε Black Label.

Η Lanson Rose Label διαθέτει όμορφο καθαρό χρώμα σε σομόν τόνους με μικρές, υπέροχες φυσαλίδες. Αναδύει λεπτά αρώματα ρόδων και τρυφερές νότες κόκκινων μούρων. Αφήνει απαλή γεύση με μεγάλη διάρκεια στον ουρανίσκο. Η προφανής προέλευσή της συνιστά ένα από τα πιο ελκυστικά της χαρακτηριστικά, μαζί με την αρμονική ισορροπία που επιτυγχάνει μεταξύ ωριμότητας και φρεσκάδας. Η Lanson Rose Label διατίθεται και σε μια μοναδικής αισθητικής special edition pink coated φιάλη.

Χαρακτηριστικά:

  • Μίγμα: 32% Chardonnay,
  • 53% Pinot Noir, 15% Pinot Meunier
  • Αριθμός αξιολογήσεων crus: 50 έως 60 αξιολογήσεις crus
  •  Παλαίωση: τουλάχιστον 3 χρόνια

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!