Καθηγητής απολύθηκε επειδή παντρεύτηκε τον σύντροφο του

02/08/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Όταν ο gay γάμος νομιμοποιήθηκε ξανά στην Καλιφόρνια οι Ken Bencomo και Christopher Persky έβγαλαν την άδεια γάμου τους όντας από τους πρώτους στο San Bernardino County, κόστισε όμως στον πρώτο τη δουλειά του αφού οι φωτογραφίες του γάμου του δημοσιεύθηκαν σε τοπική εφημερίδα.

Γνωστός και ως “Mr B” o Ken έχασε τη δουλειά του στο σχολείο St. Lucy’s Priory στις 12 Ιουλίου, παρότι είχε ανανεώσει το συμβόλαιό του τον περασμένο Μάιο όπως λέει και ο ίδιος. Ο Ken ισχυρίζεται ότι απολύθηκε λόγω του γάμου τους, καθώς ισχυρίζεται πως το σχολείο επικαλέστηκε τις αρχές του.

Το ζευγάρι είναι μαζί 10 χρόνια και μάλιστα δημόσια και φανερά ακόμα και στους μαθητές και συναδέλφους στο σχολείο. Ο δικηγόρος του Ken, Patrick McGarrigle ελπίζει να λυθεί η διαφορά εξωδικαστικά.

Η Brittany Littleton, απόφοιτος του σχολείου ξεκίνησε online συλλογή υπογραφών για την επαναφορά του Ken στο σχολειο και ήδη έχουν μαζευτεί πάνω από 10 χιλιάδες υπογραφές και περιγράφει τις αρετές και την καλή προσωπικότητα του καθηγητή. Τα σχόλια στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι καταδικαστικά προς το σχολείο και υποστηρίζουν την επαναφορά του Ken στην εργασία του.




Δες και αυτό!