To Crucifide 2013 θα φέρει την ανάσταση των Army of Lovers;

antivirus magazine διαφήμιση

Τους γνωρίζουμε και τους αγαπάμε εδώ και χρόνια. Η συνεργασία τους με τους Gravitonas αλλά και η αποτυχημένη τους προσπάθεια να εκπροσωπήσουν τη Σουηδία στη Eurovision 2013 δεν τους πτόησε: οι Army of Lovers επιστρέφουν για μια ακόμη φορά πιο δυναμικά από ποτέ.

Το μοναδικό και αγαπημένο πολλών κομμάτι τους “Crucified” επανακυκλοφορεί σε νέα παραγωγή του Niklas Bergwall για λογαριασμό του Copenhagen Pride 2013. To συγκρότημα παρουσίασε και το βίντεο κλιπ για το ανανεωμένο τους κομμάτι παρουσιάζοντας το συγκρότημα μπροστά από τις original εικόνες του αρχικού τους βίντεο.

Μπορεί να φαντάζει “λίγο” μπροστά στο αρχικό κλιπ πριν από 20 χρόνια, αλλά το κομμάτι θα παραμείνει πάντα ένας ύμνος για πολλούς από μας. Τώρα για το εάν θα καταφέρουν να κερδίσουν και το κοινό που είχαν πριν από 20 χρόνια, αυτό είναι δύσκολο αλλά ίσως ένας θρύλος σαν τους Army of Lovers να μη το χρειάζεται και τόσο!

 

Φώτης Κωνσταντόπουλος / www.oikotimes.com

Journalist and freelance blogger with passion about music and events. Following the Eurovision Song Contest since 1996 with the printed version and with the online edition of oikotimes.com since 2001. Working on major events like MAD VMA, MADwalk, Positive Energy Day and following travel, theatre, festival events to review them.




Δες και αυτό!