Ένας κόκορας στην Αθήνα

11/07/2013
από
antivirus magazine διαφήμιση

Η πλατεία Αγίας Ειρήνης στο Μοναστηράκι έχει γίνει το σημείο αναφοράς της πόλης από τους κάτοικους έως και τους τουρίστες της Αθήνας. Μέσα σε τρία χρόνια το αδιάφορο τότε ανθοπωλείο στο μέσο της πλατείας γίνεται το απόλυτο meeting point για εκατοντάδες ανθρώπους καθημερινά από νωρίς το πρωί έως αργά το βράδυ.

Τα νεοκλασικά που την περιτριγυρίζουν, η γραφική εκκλησία στην είσοδό της πλατείας και τα στοιχισμένα τραπεζάκια γύρο της, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες για μια καλοκαιρινή (σχεδόν πάντα) συνάντηση με φίλους.

Σε αυτή την πλατεία υπάρχει ένας περήφανος κόκοράς που καθημερινά ξυπνάει από τις 9:00 το πρωί για να υποδεχτεί τους φίλους του και παραμένει χαρούμενος και ευδιάθετός έως τις 3:00 τα ξημερώματα που θα τους καληνυχτίσει. Το Rooster όπως γράφεται και στα αγγλικά κατάφερε να αποκτήσει φίλους σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και δημιούργησε την εικόνα του μοντέρνου cafe μέσα στο ιστορικό τρίγωνο της Αθήνας. Φιλόξενο και φιλικό για όλους δεν άργησε να κατακτήσει τις καρδίες των ανοικτόμυαλων ανθρώπων που ξέρουν και θέλουν να διασκεδάζουν εντός της πόλης.

Η επιτυχία κάθε μαγαζιού πολλοί υποστηρίζουν ότι κρύβεται πίσω από την ομάδα που το απαρτίζει. Ενώ το ζεστό καλωσόρισμα του σερβιτόρου, οι συνταγές του chef, ο απολαυστικός καφές του μπουφετζή και το παγωμένο cocktail του barman είναι τα σωστά σημάδια, για ένα σταθερό στέκι για την παρέα. Όταν αυτό συνδυάζεται με καλή μουσική και διακόσμηση pub… ε τοτε instant hit!

Με καλή ποικιλία σε μπύρες, κρασιά αλλά και δροσιστικά cocktail μας βάζει στο τριπάκι κάθε φορά να δοκιμάζουμε και άλλη γεύση. Αν έχεις όρεξη για φαγητό θα βρεις από πλούσιο πρωινό για να ξεκινήσεις την ημέρα σου καθώς και αρκετά πιάτα για ένα μεσημεριανό γεύμα ή ένα δείπνο κάτω από τον Αθηναϊκό ουρανό. Τα γλυκά δεν λείπουν από τον κατάλογο και μάλιστα είναι υπέροχα.

Το all day cafe, bar, restaurant με verssatile διάθεση και σύμβολο τον κόκορά φιλοξένει καθημερινά γυναίκες και άντρες όλων των ηλικιών, όχι γιατί είναι της μόδας, αλλά γιατί βρήκαν σε αυτό το σημείο αναφοράς της κοινότητάς μας.

Rooster cafe-Bar-Restaurant

Πλατεία Αγίας Ειρήνης 4, Μοναστιράκι, Τηλ: 2103224410, @: [email protected], facebook Page: rooster.ath

gp

Giannis Papagiannopoulos - Εκδότης του antivirus, Θεωρητικός Φυσικός.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!