Μόδα : Ομορφιά χωρίς ηλικία

10/07/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Με έχει κουράσει να ακούω τα τελευταία χρόνια ότι η ζωή ενός gay άνδρα σταματά στα 40. Πολλοί ομοφυλόφιλοι άνδρες τρέχουν σε ψυχολόγους ή μένουν στο σπίτι γιατί τους πιάνει η κρίση των 40. Στην αρχή το άκουσα στη Νέα Υόρκη το 1999, μετά στο Παρίσι  και την Αθήνα. Από τότε το ακόυω συχνά σε συζητήσεις φίλων, αλλά και γνωστών και αγνώστων, σε καφέ και μπαρ.

Σε ουδεμία περίπτωση η ζωή δε σταματά στα 40. Όλοι μας μπορούμε να έχουμε μια δημιουργική ζωή, μια γεμάτη ερωτισμό ζωή, μια φυσιολογική ζωή μιας και κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της. Μερικές κακές γλώσσες θα πείτε ότι τα λέω γιατί είμαι 34, με γκρίζους κροτάφους, αλλά δεν έχω θέμα με την ηλικία μου. Άλλωστε ο Aiden Shaw αποτελεί ένα λαμπρό παράδειγμα…ότι ένας gay άνδρας μπορεί να είναι sexy και μετά τα 40.

Γνωστός για τις 50 gay πορνό ταινίες στις οποίες έπαιξε από το 1990 μέχρι το 1999 ( κέρδισε και το βραβείο πρωτοεμφανιζόμενου πρωταγωνιστή στα Adult Erotic Gay Video Awards το 1991 ), ο Shaw μετά τον…κινηματογράφο, επιλέγει να ποζάρει το 1991 για το βιβλίο του φίλου του καλλιτέχνη Mark Beard με τίτλο Aiden.Το 1996, κάνει τη μεγάλη στροφή στη καριέρα του και επιλέξει να εκδόσει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο Brutal.  Το 1996, ο εκδοτικός οίκος  The Bad Press κυκλοφορεί συλλογή ποιημάτων του με τίτλο  If Language at the Same Time Shapes and Distorts our Ideas and Emotions, How do we Communicate Love? Ο Shawn έγραψε δύο ακόμη βιβλία, το Boundaries (1997) και το Wasted (2001), καθώς και την αυτοβιογραφία του My Undoing (2006) στην οποία μιλά ανοιχτά για τη ζωή του στην πορνογραφία, για τις υπηρεσίες που προσέφερε ως συνοδός πολυτελείας , τον εθισμό του στα ναρκωτικά και την οροθετικότητα του  (ο Shaw είναι οροθετικός  HIV από το 1997). Το 2007 ολοκληρώνει τις σπουδές του δημιουργικής γραφής στο Goldsmiths University of London και κυκλοφορεί να νέα αυτοβιογραφία του Sordid Truths το 2009.

Το ενδιαφέρον το οποίο μας τράβηξε την προσοχή είναι ότι το 2011 ποζάρει για το περιοδικό GQ στο Βερολίνο. Το διάσημο πρακτορείο μοντέλων Success Models στο Παρίσι βλέπει τις φωτογραφίες και υπογράφει μαζί του συμβόλαιο. Στα 47, κυριαρχεί στις εβδομάδες μόδας στο Παρίσι, το Μιλάνο, τη Νέα Υόρκη και συμμετέχει όχι μόνο σε επιδείξεις μόδας διασήμων σχεδιαστών αλλά και σε διεθνείς καμπάνιες, αποδεικνύοντας το αυτονόητο, ότι ή ζωή ενός ομοφυλόφιλου άνδρα δε σταματά στα 40, αντιθέτως !

Αντι να σας πίασει κατάθλιψη, ξεκινήστε σωστή διατροφή, βγάλτε το τσιγάρο από τη ζωή σας, περιορίστε τα ποτά και τις πολλές εξόδους , και αφιερώστε χρόνο σε αγαπημένα πρόσωπα και ειδικά σε ότι έχετε πολυτιμότερο στη ζωή σας, τον ίδιο σας τον εαυτό !!!

 

Ταυτότητα

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα και τα ρολόγια.

Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος από το τεύχος 33. 

Κατοικεί στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]

 

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!