Ο Bill Gates σταματά τη χρηματοδότηση κατά του HIV στην Ινδία

29/03/2011
antivirus magazine διαφήμιση

Σε ταξίδι στην Ινδία, ο ιδρυτής της Microsoft και γνωστός για τη φιλανθρωπική του δράση Bill Gates, ανακοίνωσε ότι το ίδρυμα του δεν θα χρηματοδοτεί πλέον τον αγώνα κατά του HIV στην Ινδία. Το ίδρυμα Bill and Melinda Gates Foundation χρηματοδοτούσε ειδικό πρόγραμμα στην Ινδία για τη μείωση του αριθμού των νέων μολύνσεων από HIV.

Το Avahan initiative, το οποίο έχει μέχρι σήμερα βοηθήσει 80,000 ΛΟΑΤ άτομα καθώς και πολλές εκδιδόμενες γυναίκες θα σταματήσει μετά το 2012 δίνοντας τη θέση του στον Εθνικό Οργανισμός Ελέγχου του AIDS της Ινδίας, στην οποία το ίδρυμα του Gates παραχωρεί τις αρμοδιότητες του.

Ο Gates δήλωσε ότι οι περιπτώσεις νέων μολύνσεων από HIV έχουν μειωθεί πλέον στην Ινδία και ότι το Avahan initiative ήταν μια τεράστια επιτυχία.

Η χρηματοδότηση ήταν του ύψους των 338 εκατομμυρίων δολλαρίων.

[email protected]

Ο Lucas Samaltanos-Ferrier είναι πτυχιούχος γεμμολόγος του Gemological Institute of America ( GIA ) και σχεδιαστής κοσμημάτων και ρολογιών. Είναι μέλος της Αμερικανικής ένωσης ιστορικών κοσμήματος ( ASJH ), τεχνικός σύμβουλος σε ιδιωτικές συλλογές κοσμημάτων και ρολογιών και συντάκτης άρθρων για το κόσμημα.
Για πολλά χρόνια εργαζόταν ως model agent και model scouter αλλά και ως σύμβουλος σε επιχειρήσεις μόδας και ειδών πολυτελείας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Λάτρης της φωτογραφίας, της μόδας και της τέχνης , συνεργάζεται με το antivirus ως Fashion , & Beauty Director του περιοδικού και αρθρογράφος. Υπό την καλλιτεχνική του επίβλεψη του είναι όλα τα editorial μόδας του περιοδικού μας και πολλές φωτογραφήσεις, επωνύμων και μη. Με δημιουργική διάθεση και πολλές ιδέες, γράφει επίσης άρθρα και συναντά αγαπημένα πρόσωπα για συνεντεύξεις.
Διαμένει και εργάζεται στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

E-mail : [email protected]




Δες και αυτό!