Δείτε το τρέιλερ του Black Panther 2 | Με την κουήρ Aneka

04/10/2022
από
aneka, marvel, black panther
aneka, marvel, black panther

Το επίσημο τρέιλερ για το “Black Panther: Wakanda Forever” κυκλοφόρησε, δίνοντας μια πιο προσεκτική ματιά στον κουήρ χαρακτήρα της Michaela Coel, Aneka.

Η συνέχεια του Black Panther αναμένεται με αγωνία από το φανατικό κοινό της Marvel ,που περιμένει να δει πώς το franchise θα τιμήσει τον Chadwick Boseman, και ποιος θα πάρει τον μανδύα του Black Panther.

Το δίλεπτο τρέιλερ δίνει μια πιο ξεκάθαρη ματιά, ως προς το πώς θα συνεχιστεί η ιστορία, δείχνοντας έναν άγνωστο χαρακτήρα, που φορά τη στολή του Black Panther. Παρουσιάζει επίσης τον Namor, τον βασιλιά της Ατλαντίδας, και δείχνει τον χαρακτήρα της Michaela Coel σε δράση.

Τον Ιούλιο του 2021, ανακοινώθηκε ότι η Coel εντάχθηκε στο MCU σε έναν νέο ρόλο, και έναν χρόνο αργότερα επιβεβαιώθηκε, ότι θα έπαιζε την Aneka, μια κουήρ πολεμίστρια των κόμικ της Marvel.

Στο κόμικ, η Aneka είναι η εκπαιδεύτρια μάχης για μια ομάδα ειδικών δυνάμεων, που αποτελείται αποκλειστικά από γυναίκες ,και έχει ένα ειδύλλιο με την Ayo, την οποία υποδύεται η Florence Kasuma.

Δείτε το:




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!