Σαν Φρανσίσκο: Gay pride παρέα με το Facebook

02/07/2013
antivirus magazine διαφήμιση

Την Κυριακή που μας πέρασε έγινε το gay pride στο San francisco με χιλιάδες ανθρώπους να συμμετέχουν στην παρέλαση και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις. Φέτος ήταν ακόμα μεγαλύτερη η συμμετοχή του κόσμου μίας και ο ενθουσιασμός που επικρατεί στην Αμερική λόγο της απόφασής του Ανώτατου δικαστηρίου των ΗΠΑ σχετικά με τον γάμο είναι ακόμα πολύ φρέσκια.

Στην παρέλαση βρισκόταν και το facebook με 700 περίπου εργαζόμενους και μαζί τους ήταν και ο ιδρυτή του ο Μαρκ Ζούγκερμπεργκ. Με ένα ειδικά διαμορφωμένο τραμ για τις ανάγκες του gay pride κατάφερε και έκλεψε τα βλέμματα του κόσμου στην παρέλαση. Το κέφι επάνω αλλά και κάτω από το τραμ ήταν απίστευτο και ο ιδρυτής του facebook μαζί με τους συνεργάτες του έδειχναν ενθουσιασμένοι.

Ο Μαρκ Ζούγκερμπεργκ λίγες μέρες πριν το pride και με αφορμή την απόφαση του Αν. δικαστηρίου των ΗΠΑ είχε αναρτήσει στην προσωπική του σελίδα στο facebook το εξής: «Είμαι πολύ περήφανος που η χώρα μας προχωρά στην σωστή κατεύθυνση, και είμαι χαρούμενος για τόσους πολλούς από τους φίλους μου και τις οικογένειές τους». Το μήνυμα του αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να διαδοθεί τόσο γρήγορα απο τους φίλους του, που απέκτησε περισσότερα από 250.000 like μέσα σε πολύ μικρό διάστημα.




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!