The Last of Us: Δείτε το τρέιλερ με αρκετούς ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες

30/09/2022
από
The last of us
The last of us

Το HBO κυκλοφόρησε ένα τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη μεταφορά του live-action βιντεοπαιχνιδιού “The Last of Us” του 2013 με πρωταγωνιστές τον Pedro Pascal και τη Bella Ramsey.

Το “The Last of Us” κατατάσσεται ως ένα από τα βιντεοπαιχνίδια με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών και ο κύριος χαρακτήρας, η Ellie (Ramsey), είναι κουήρ.

Η σεξουαλικότητά της παρουσιάστηκε στο spin-off του παιχνιδιού το 2014, “The Last of Us: Left Behind”, όπου επιβεβαιώθηκε ότι είναι λεσβία.

Η περίληψη του HBO λέει:

«Ο Joel, ένας σκληραγωγημένος επιζών, προσλαμβάνεται για να μεταφέρει λαθραία την Ellie, ένα 14χρονο κορίτσι, από μια καταπιεστική ζώνη καραντίνας στους Fireflies, μια οργάνωση που αναζητά ίαση».

«Αυτό που ξεκινά ως μια μικρή δουλειά γίνεται σύντομα ένα βάναυσο, σπαρακτικό ταξίδι, καθώς και οι δύο πρέπει να διασχίσουν τις ΗΠΑ και να εξαρτώνται ο ένας από τον άλλον για να επιβιώσουν», συνεχίζει η πλοκή.

Το τρέιλερ βλέπει το ζευγάρι να περνάει ήσυχα στις μύτες των ποδιών μέσα από ξεχαρβαλωμένα κτίρια και εγκαταλελειμμένα κτήματα σε αναζήτηση διαφυγής. Η ένταση αυξάνεται καθώς το μήνυμα «όταν χάνεσαι στο σκοτάδι» εμφανίζεται γραμμένο στον τοίχο με κόκκινο μελάνι (ίσως αίμα;) ενώ τη σκηνή διαδέχεται ένας εκσκαφέας, που κραδαίνει με τη συμβουλή «τρέξε». Οι εκρήξεις που ξεσπούν και οι σφαίρες που πετούν δίνουν μια εικόνα αυτού που μοιάζει να είναι ένα συναρπαστικό μετα-αποκαλυπτικό δράμα.

Επίσης στο τρέιλερ, ρίχνουμε μια γρήγορη ματιά στη Riley (Storm Reid), την καλύτερη φίλη της Ellie από το “Left Behind”, ενώ μπορεί να δούμε μια εξερεύνηση της σχέσης τους, και ίσως ακόμη και το πρώτο τους φιλί.

Άλλοι ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες της σειράς περιλαμβάνουν τον Bill (Nick Offerman), έναν γκέι που είναι ο τελευταίος επιζών στην πόλη, όπου μολύνθηκε ο σύντροφός του Frank (Murray Bartlett).

Με την ανακοίνωση αυτής της προσαρμογής το 2020, ο συγγραφέας και παραγωγός, Craig Mazin, υποσχέθηκε, ότι η σειρά δε θα διστάσει να εξερευνήσει τη σεξουαλικότητα της Ellie. Το 2018, η αρχική συγγραφέας του παιχνιδιού, Halley Gross, επιβεβαίωσε ότι η Ellie ήταν «γεννημένη γκέι», προσθέτοντας: «Ακριβώς αυτή είναι».

Δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας για τη σειρά, αλλά το “The Last of Us” πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στα HBO και HBO Max στις αρχές του 2023.

Δείτε το τρέιλερ:

https://www.youtube.com/watch?v=rBRRDpQ0yc0

Το λεσβιακό φιλί του “The Last of Us” λογοκρίθηκε από την Disney




Δες και αυτό!