Η σταρ του Hairspray Nikki Blonsky αρραβωνιάστηκε με ένα non-binary άτομο

30/09/2022
από
Nikki Blonsky
Nikki Blonsky

Η Nikki Blonsky, που είναι γνωστή για τον ρόλο της Tracy Turnblad στην κινηματογραφική μεταφορά του μιούζικαλ Hairspray του 2007, αρραβωνιάστηκε το non-binary άτομο με το όνομα Hailey Jo Jenson.

«Έχω παίξει πολλούς ερωτευμένους χαρακτήρες στη ζωή μου και ήταν μια ευλογία, αλλά η μεγαλύτερη ευλογία στη ζωή είναι η αληθινή αγάπη, και είναι τιμή μου που τελικά νιώθω αγάπη άνευ όρων και μια αγάπη που είναι αγνή». έγραψε η Blonsky στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Blonsky (@nikkiblonsky)

 “Είμαι τόσο απίστευτα ερωτευμένη μαζί σου @theyleyjo και η αγάπη μου για σένα είναι ατελείωτη, σημαίνεις τα πάντα για μένα! Για ΠΑΝΤΑ αγάπη μου!!!” 

Η Blonsky και το Jensen δημοσίευσαν για πρώτη φορά τη σχέση τους τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους.

«Ήθελα απλώς να αφιερώσω μια στιγμή και να σας συστήσω σωστά το @theyleyjo, τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά μου να τραγουδά, και που με κάνει την πιο ευτυχισμένη κοπέλα στον πλανήτη», έγραψε η Blonsky σε μια ανάρτηση του Pride Month εκείνη την εποχή.

Η Blonsky εμφανίστηκε αρχικά στο TikTok το 2020 όταν δημοσίευσε ένα βίντεο με τον εαυτό της να χορεύει στον κλασικό γκέι ύμνο της Diana Ross “I’m Coming Out”.

Έγραψε τη λεζάντα, “Γεια, είναι η Nikki Blonsky από την ταινία I’m Gay”, παίζοντας με το δημοφιλές meme της παρουσίασης της ως “Nikki Blonsky από την ταινία Hairspray”.

Το άτομο που αρραβωνιάστηκε ασχολείται με την τέχνη του κοσμήματος, και είναι από το Ogden της Γιούτα. Συγχαρητήρια στο ευτυχισμένο ζευγάρι!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikki Blonsky (@nikkiblonsky)

 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!