Το Grindr μοιράστηκε πρόσφατα ένα βίντεο στο κανάλι του στο YouTube με τέσσερις αμφιφυλόφιλους άνδρες να δοκιμάζουν την εφαρμογή γνωριμιών για πρώτη φορά.

Στο βίντεο, οι τέσσερις άνδρες — ο Anton Sebel (@antonsebel), ο Dio Reynoso (@dioreynoso), ο Joshua Montoya (@joshuamontoya) καιο  Nick Masc (@nickmasc) — ήταν πολύ περίεργοι να δοκιμάσουν το Grindr για πρώτη φορά και ήταν πραγματικά ενθουσιασμένοι από τις πολλές λειτουργίες της εφαρμογής. Δηλαδή, πέρασαν λίγο χρόνο φτιάχνοντας τα προφίλ τους και επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά τους, τις αντωνυμίες τους, κτλ. Συζήτησαν, επίσης, αν θα δέχονταν ή όχι γυμνές φωτογραφίες, ενώ συνομιλούσαν στην εφαρμογή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στη συνέχεια πλημμύρισαν με μηνύματα – «κυρίως φωτογραφίες» – από πρόθυμους χρήστες του Grindr. 

Στο βίντεο μιλούν για τις προκλήσεις του να είσαι bisexual. Μεταξύ αυτών, μίλησαν για τους άνδρες, που δεν πιστεύουν ότι είναι στην πραγματικότητα αμφιφυλόφιλοι, καθώς και για τις προκλήσεις των γνωριμιών με γυναίκες, που μπορεί να πιστεύουν ότι ένας αμφιφυλόφιλος άντρας είναι στην πραγματικότητα απλώς γκέι. Ωστόσο, αυτή η ομάδα ήταν αρκετά ανοιχτή σχετικά με τις σεξουαλικές της προτιμήσεις στο βίντεο, με τον καθένα να δηλώνει ακόμη και αν θεωρεί τον εαυτό του top, bottom ή  και τα δύο.

Οι αμφιφυλόφιλοι άνδρες μπορεί να περνούν κάπως δύσκολα στον χώρο των γνωριμιών, αλλά φαίνεται ότι αυτοί οι τέσσερις τα πήγαν αρκετά καλά στην πρώτη τους επαφή με το Grindr.