“Γιαγιά τα κατάφερα!” | Το συγκινητικό μήνυμα του Anthony Bowens

29/09/2022
από
Anthony Bowens
Anthony Bowens

Ο -γκέι- παλαιστής Anthony Bowens μοιράστηκε ένα συγκινητικό μήνυμα, μετά την πρώτη του μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα All-Elite Wrestling (AEW).

Ο Bowens και ο Max Caster –γνωστοί μαζί ως The Acclaimed– κέρδισαν τον τίτλο του πρωταθλήματος AEW tag team, νωρίτερα αυτό το μήνα, σε έναν καθηλωτικό αγώνα ενάντια στο δίδυμο Swerve in Our Glory–Keith Lee και Swerve Strickland– στο AEW Grand Slam.

Την Τετάρτη (28 Σεπτεμβρίου), μίλησε για τη σημασία της νίκης και έγινε ο πρώτος ανοιχτά γκέι επαγγελματίας παλαιστής, που κέρδισε χρυσό στο AEW.

«Θέλω να αφιερώσω ένα δευτερόλεπτο για να μιλήσω για κάτι, για το οποίο δε μιλάω πολύ στην κάμερα», είπε σε ένα βίντεο, εμφανώς συγκινημένος. «Μερικοί από εσάς το ξέρετε, κάποιοι από εσάς μπορεί να μην το ξέρετε, αλλά ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ζήσω μια τέτοια στιγμή.

«Ποτέ δεν πίστευα ότι θα μπορούσα να ζήσω τα όνειρά μου, γιατί υπήρχε μια εποχή που ήμουν πολύ μπερδεμένος και δεν ήξερα πώς να αποδεχτώ τον εαυτό μου, αλλά το πάλεψα. Κι ακόμη το παλεύω και τώρα κλαίω, γιατί είμαι πρωταθλητής.»

Ολοκλήρωσε στέλνοντας ένα μήνυμα αλληλεγγύης σε οποιοδήποτε άτομο αγωνίζεται, λέγοντας:

«Δε χρειάζεται να αφορά τη σεξουαλικότητά σου, μπορεί να είσαι σε κατάθλιψη, ή να σου κάνουν bullying, ή η ζωή να είναι απλά χάλια. Απλά να ξέρεις ότι όλα γίνονται καλύτερα. Είμαστε ζωντανή απόδειξη αυτού.»

Οι φανς απάντησαν στα σχόλια του Bowens με αλληλεγγύη, λέγοντας: «Σημαίνει πολλά να παρακολουθείς έναν άνδρα παλαιστή που είναι ανοιχτός και περήφανος με τη σεξουαλικότητά του, χωρίς η εν λόγω σεξουαλικότητα να μετατραπεί σε κάτι κακό.»

Άλλοι μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες ευχαριστώντας τον Bowens για τα καλά του λόγια, με έναν να λέει: «Τα λόγια δε θα εξηγήσουν ποτέ τι σημαίνει αυτό το βίντεο για μένα.»

Αφού κέρδισε τον αγώνα, δημοσίευσε ένα tweet λέγοντας:

«Όταν έφυγε η γιαγιά μου το 2015, της υποσχέθηκα ότι θα είχα επιτυχία. Γιαγιά, τα κατάφερα!» 




Δες και αυτό!