Elité: Δείτε το -καυτό- νέο teaser της έκτης σεζόν 

28/09/2022
από
Elité, Manu Rios, André Lamoglia
Elité, Manu Rios, André Lamoglia
Η έκτη σεζόν της επιτυχημένης σειράς Elité κυκλοφόρησε το πρώτο της teaser. Σε αυτό βλέπουμε, μεταξύ άλλων, τους Manu Rios και André Lamoglia να φιλιούνται με πάθος.

Οι δύο ηθοποιοί, που υποδύονται τον Patrick και τον Iván, αρχικά εμφανίζονται μπροστά από έναν προβολέα με εσώρουχα, να φιλιούνται, ενώ πίσω τους προβάλλονται οι φράσεις “cuánto me odias” (περίπου – “πόσο με μισείς”) και “πόσο καυλωμένος είσαι;”.

Elité, Manu Rios, André Lamoglia

Ο Patrick φαίνεται, επίσης, να αφήνει τον αριθμό “411” στο λαιμό του Iván. Το “411” είναι αριθμός που καλείς για να πάρεις πληροφορίες και μάλλον εδώ λειτουργεί συμβολικά.

Και τα δύο στοιχεία φαίνεται να υπαινίσσονται το τι πρόκειται να ακολουθήσει για το ζευγάρι στην έκτη σεζόν. Οι δυο τους πέρασαν μεγάλο μέρος της πέμπτης σεζόν εξερευνώντας μια σεξουαλικά τεταμένη φιλία, που τελικά καταλήγει σε μερικές παθιασμένες σεξουαλικές σκηνές και στο να καταλήγουν να είναι μαζί.

Το “411” θα μπορούσε να θεωρηθεί ως αναφορά στην ταυτότητα και τη σεξουαλικότητα του Iván, με τα οποία φαινόταν να αγωνίζεται την περασμένη σεζόν, καθώς και στην έλξη του για τον Patrick.

Οι φράσεις «πόσο με μισείς» και «πόσο καυλωμένος είσαι;» θα μπορούσαν να αναφέρονται στο ταξίδι του ζευγαριού από την περασμένη σεζόν και, επίσης, να υπαινίσσονται ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρα ούτε αυτή τη φορά.

Άλλα μέλη του καστ που εμφανίζονται στο teaser, είναι οι Carla Díaz, Valentina Zenere, Martina Cariddi και Adam Nourou.

Η σύνοψη της έκτης σεζόν λέει:

«Μετά τον θάνατο του Samuel, ο Las Encinas αντιμετωπίζει τη νέα σχολική χρονιά προσπαθώντας να αλλάξει καλύπτοντας τις καταστροφές του παρελθόντος. Ωστόσο, η σύγκρουση στις τάξεις του είναι συστημική: ο ρατσισμός, ο σεξισμός, η ενδοοικογενειακή κακοποίηση, η ΛΟΑΤΚ-φοβία είναι μόνο μερικά από τα δύσκολα ζητήματα που θα διατρέξουν τους διαδρόμους του διάσημου ιδρύματος αυτήν τη σεζόν. Εάν αυτοί που διοικούν το σύστημα δεν αναλάβουν ενεργά δράση για την αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων, θα πρέπει να το κάνουν οι ίδιοι οι μαθητές».

Η έκτη σεζόν του Elité θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 18 Νοεμβρίου.

Δείτε το teaser παρακάτω:




Δες και αυτό!