Greyson Chance: Η Ellen DeGeneres ήταν «χειριστική» «οπορτουνίστρια»

23/09/2022
από
Greyson Chance
Greyson Chance

Ο Greyson Chance χαρακτηρίζει τη συμπεριφορά της Ellen DeGeneres, η οποία είχε υποσχεθεί να τον βοηθήσει στην καριέρα του ως παιδί, «χειριστική», «εγωκεντρική» και «οπορτουνίστρια».

Σήμερα, ο 12χρονος καλλιτέχνης πιάνου, που στην έκτη δημοτικού τραγούδησε το «Paparazzi» της Lady Gaga μπροστά στους συμμαθητές του το 2010, είναι 25 ετών και έχει γίνει ποπ τραγουδιστής-τραγουδοποιός. Τότε, δεν είχε ιδέα ότι ένα βίντεο θα γινόταν viral και δεν είχε ιδέα, ότι θα συναντούσε την Ellen DeGeneres μόλις μια εβδομάδα αργότερα.

Όμως, σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη στο Rolling Stone, ο Chance μίλησε για το πώς ένιωθε, όταν η Ellen παρείχε καθοδήγηση ως μέντορας στο νεαρό ανερχόμενο αστέρι και τη μητέρα του, που δεν είχαν ιδέα, πώς να ενεργήσουν στον κόσμο της show business.

Αφού έφτασε ο Chance στο Λος Άντζελες για να εμφανιστεί στην εκπομπή της, η DeGeneres του αγόρασε ένα νέο πιάνο, και δημιούργησε μια δισκογραφική εταιρεία για να ξεκινήσει τη μουσική του καριέρα. Ωστόσο, γρήγορα τα πράγματα άρχισαν να πηγαίνουν στραβά.

Ο Chance λέει ότι η DeGeneres έγινε ένα «κρυφό μάτι», που παρακολουθούσε κάθε λεπτομέρεια της καριέρας και της ζωής του.

«Όλη μου η εβδομάδα, ολόκληρος ο μήνας μου, ολόκληρος ο χρόνος μου θα μπορούσε να αλλάξει [με] ένα μήνυμα κειμένου από εκείνη», είπε ο Chance. «Ήταν φρικτό». Πρόσθεσε ότι «αν είχε κάποια άποψη, το όλο πράγμα άλλαζε».

Λέει ότι η DeGeneres έλεγχε τα χρονοδιαγράμματα των περιοδειών και των ηχογραφήσεων, το τι έβλεπε, ακόμα και το τι φορούσε. «Έμπαινε μέσα και κοίταζε ένα ράφι, φώναζε στους στυλίστες, μάλωνε τους ανθρώπους μπροστά μου και έλεγε: «Αυτό θα φορέσεις στην εκπομπή», θυμάται ο Chance. «Απλώς υποτιμούσε τους ανθρώπους».

Αλλά όλα αυτά άλλαξαν, όταν η καριέρα του Chance άρχισε να παίρνει μια καθοδική τροπή. Όταν ο δεύτερος δίσκος του στη δισκογραφική της DeGeneres δεν είχε απόδοση, ο Chance λέει ότι η DeGeneres τον εγκατέλειψε εντελώς, και όταν εμφανίστηκε στην εκπομπή της, δεν του μίλησε σχεδόν καθόλου.

«Δεν μπορούσα να τη βρω. Δεν μπορούσα να της μιλήσω», είπε στο περιοδικό. «Όποτε ερχόμουν στην εκπομπή, είχε ένα τόσο ψεύτικο χαμόγελο. Δε θα ρωτούσε καν «Πώς τα πας;» Πώς αντέχεις;» 

Όταν ο Chance επέστρεψε στο Show Ellen DeGeneres το 2019, ένιωσε ,για άλλη μια φορά, να τον χρησιμοποιεί. Στη συνέντευξη, δήλωσε πόσο περήφανη ήταν για τον Chance που έκανε coming out ως γκέι δύο χρόνια νωρίτερα. Δεν είχε καμία σχέση με αυτό.

“[Όταν είχα κάνει coming out,] είχα να της μιλήσω χρόνια», λέει ο Chance. «Είναι τόσο μπερδεμένο, να δείχνει στον κόσμο ότι είμαστε τόσο δεμένοι, τόσο καλά. Και στα παρασκήνια, να είναι αυτό το τρελά χειριστικό άτομο.” 

«Όταν κοιτάζω τις συνεντεύξεις και κοιτάζω τα μάτια μου, μπορώ να δω τόσο πολύ άγχος. Μπορώ απλώς να δω τόσο πολύ PTSD, επειδή είμαι εκεί για να συνεχίσω την αγαπημένη μου ζωή, «Χρειάζομαι αυτή την τηλεοπτική συναυλία», πρόσθεσε ο Chance. «Το προσποιήθηκα 100% και [ένιωσα ότι] 100% το προσποιείται και μαζί μου».

Μετά από αυτό, ο Chance ορκίστηκε να μην πάει ποτέ ξανά στην εκπομπή της. Αυτός ο όρκος δοκιμάστηκε, όταν η εκπομπή της έφτασε να του προσφέρει μια κορυφαία θέση σε ένα από τα τελευταία επεισόδια.

«Δεν μπορούσα να το κάνω αυτό», είπε. «Έτσι, απέρριψα μια συναυλία στην εθνική τηλεόραση την παραμονή της κυκλοφορίας ενός άλμπουμ, κάτι που μάλλον δεν είναι έξυπνο να κάνω, αλλά έπρεπε να το κάνω για την ακεραιότητά μου».

Ο Greyson Chance κυκλοφόρησε πρόσφατα το άλμπουμ Palladium. 




ANTIVIRUS POLLS

Πόσο σημαντικά θεωρείτε ότι είναι για τα κόμματα στην Ελλάδα τα ΛΟΑΤΚΙ+ δικαιώματα;

View Results

Loading ... Loading ...

Δες και αυτό!