Αρραβωνιάστηκε η τραγουδοποιός Emeli Sandé: “Είπα ναι!”

23/09/2022
από
Emeli Sandé
Emeli Sandé

Η Emeli Sandé αποκάλυψε ότι αρραβωνιάστηκε με την κοπέλα της Yoana Karemova. Η τραγουδίστρια του «Next to Me» αποκάλυψε σε μια ανάρτησή της στο Instagram ότι είπε το “ναι” μετά την πρόταση γάμου της συντρόφου της την Τετάρτη (21 Σεπτεμβρίου).

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emeli Sandé (@emelisande)

 Η κλασική πιανίστα Karemova ανέβασε στον δικό της λογαριασμό στο Instagram επίσης μία ανάρτηση, επιβεβαιώνοντας τον αρραβώνα, λέγοντας: “Θα ήθελα απλώς να πω ότι είμαστε για πάντα μαζί!!”

«Είμαι τόσο χαρούμενη που απάντησες ΝΑΙ. Σας ευχαριστώ όλους για την αγάπη και την υποστήριξή σας,πραγματικά το εκτιμώ τόσο», πρόσθεσε.

 Η Emilé Sande λέει ότι η μελλοντική σύζυγός της «έδωσε δύναμη»

Οι δυο τους γνωρίστηκαν ενώ η Emile Sandé ηχογραφούσε το άλμπουμ της “Let’s Say for Instance” το 2022, στο οποίο η Karemova βοήθησε, κι έτσι ξεκίνησαν μια σχέση λίγο αργότερα.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους η τραγουδοποιός και τραγουδίστρια έκανε coming out σε συνέντευξή της στο Metro.

«Απλώς αισθάνομαι ότι πρέπει να ερωτευτώ όποιο άτομο ερωτεύομαι», είπε εκείνη την εποχή.

«Για μένα, η αληθινή αγάπη, και η αγάπη στη ζωή σου, κάνει τα πάντα να μπαίνουν στη θέση τους».

Σε μια συγκινητική ανάρτηση στο Twitter, είπε ακόμη: «μου πήρε πολλά χρόνια για να βρω τη δύναμη να είμαι ο εαυτός μου», και ότι η Karemova της είχε δώσει αυτήν τη δύναμη.

 «Αισθάνομαι τόσο ωραία που είμαι ερωτευμένη και νιώθω πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Είμαι βαθιά συγκινημένη από όλα τα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης σας», πρόσθεσε. «Σας ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή και τις καλές ευχές σας. Έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου, με μια νέα αρχή στην αλήθεια και την ευτυχία!»

Η Sandé παραδέχτηκε ότι ένιωθε πίεση στο να μην κάνει coming out δημόσια λόγω της δουλειάς της στη μουσική βιομηχανία.

Είπε, ενώ δεν της ειπώθηκε ποτέ τίποτα ευθέως, είχε την αίσθηση, από το προσωπικό της δισκογραφικής, ότι ήθελαν να «αποφύγει το coming out» με τον φόβο, ότι αυτό θα επηρέαζε την καριέρα της.

Όμως, το νέο της άλμπουμ “Let’s Say for Instance”, το οποίο κυκλοφόρησε στις 6 Μαΐου, απέδειξε ότι δεν ήταν έτσι. Το άλμπουμ απέσπασε θετικές κριτικές και επαίνους για την «καλαίσθητη, μεσαίου ρυθμού ονειροπόλησή του». Μάλιστα, κατάφερε να φτάσει στο νούμερο πέντε στο UK Independent Albums chart.




Δες και αυτό!