Δέχτηκε “τοξική” επίθεση για τον τρόπο που ταΐζει το παιδί του

21/09/2022
από
Tan France
Tan France

Ο Tan France δήλωσε, ότι έχει δεχτεί λεκτική επίθεση με «δηλητήριο» που τον έκανε να νιώθει «ένοχος» για τον τρόπο που τάισε το νεογέννητο μωρό του με φόρμουλα, αντί για μητρικό γάλα.

Σε ένα βίντεο στο Instagram για τον Εθνικό Μήνα Θηλασμού τον Αύγουστο, ο France, 39 ετών, μίλησε για τις πιέσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι γονείς όσον αφορά το τάισμα.

Εξήγησε ότι ενώ πιστεύει ότι το μητρικό γάλα είναι το «χρυσό πρότυπο», τοποθετείται σε ένα «κοινωνικό βάθρο» που μπορεί να κάνει τους γονείς να αισθάνονται «ένοχοι» για τον τρόπο που ταΐζουν το παιδί τους.

Έκτοτε, ο παρουσιαστής του Queer Eye, ο οποίος υποδέχτηκε τον γιο Ismail με τον σύζυγό του Rob στις 10 Ιουλίου, έχει πλημμυρίσει με υβριστικά μηνύματα στα social media.

«Σχεδόν κάθε μήνυμα ήταν γεμάτο με δηλητήριο», είπε ο France στο podcast We Are Family.

«Προφανώς είμαι σε μια πολύ ενδιαφέρουσα θέση, όπου όταν λέμε ότι έχουμε μωρό, πολλοί άνθρωποι έχουν άποψη για το πώς μεγαλώνουμε το μωρό μας, και πώς το ταΐζουμε».

Πρόσθεσε ότι άγνωστοι τον ρώτησαν αν θα τάιζε το μωρό του με μητρικό γάλα, κάτι που τον έκανε να νιώθει άβολα.

«Θέλω να καταστήσω σαφές σε όλους όσους ακούνε: Πιστεύω 100% ότι το μητρικό γάλα είναι το χρυσό πρότυπο. Το καταλαβαίνουμε όλοι. Αν μπορούσα να θηλάσω το παιδί μου, 100% θα το έκανα», είπε.

«Δεν μπορώ… επομένως, δε χρειάζεται να ντρέπομαι γι’ αυτό».

Στο βίντεο του Αυγούστου, ο France είπε ακόμη ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει το προφίλ του για να υποστηρίξει άλλους νέους γονείς.

«Δεν υπήρξε πραγματικά κάποιος σαν εμένα σε μια παγκόσμια πλατφόρμα πριν», είπε.

«Ξέρω ότι υπάρχει επίσης η πρόσθετη πίεση, που με κάνει να θέλω να βεβαιωθώ ότι είμαι ο καλύτερος μπαμπάς που μπορώ να γίνω, επειδή οι άνθρωποι θαυμάζουν αυτούς που ελπίζουν ότι θα τους ανοίξουν τον δρόμο. Ας ξεκινήσουμε με το να μοιραζόμαστε και να υποστηρίζουμε κάθε είδους ταξίδι σίτισης… κανείς δεν πρέπει ποτέ να νιώθει ένοχος που ταΐζει το βρέφος του με γάλα σε μορφή φόρμουλας».

Ο γκουρού της μόδας είπε στο NPR το 2019 ότι πάντα ήθελε να γίνει πατέρας και εξακολουθεί να θέλει να έχει μια μεγάλη οικογένεια.

«Ήθελα παιδιά από τα 19/20 μου. Αν είχα μια σταθερή σχέση εκείνη την εποχή, θα προσπαθούσα απεγνωσμένα να κάνω παιδιά», είπε.

«Θέλω να γίνω μπαμπάς, που θα μένει στο σπίτι, κάτι που ήθελα για πολλά, πολλά, πολλά χρόνια. Κι αυτό είναι το σχέδιο.

«Και πραγματικά είναι τρελό, αλλά θέλω ακόμα έξι. Δεν ξέρω αν θα συμβεί αυτό, αλλά ναι, εξακολουθώ να θέλω έξι παιδιά.» 

https://avmag.gr/118473/o-ratsismos-ton-krata-makrya-apo-tin-agglia-kai-de-tha-epestrefe-pote/




Δες και αυτό!