Ricky Martin: Αντιμέτωπος με νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση

19/09/2022
από
Ricky Martin
Ricky Martin

Ο Ricky Martin αντιμετωπίζει νέες κατηγορίες σχετικά με σεξουαλική επίθεση, οι οποίες έχουν κατατεθεί στο Πουέρτο Ρίκο.

Ο Martin κατέθεσε πρόσφατα μήνυση 20 εκατομμυρίων δολαρίων εναντίον του ανιψιού του, Dennis Yadiel Sánchez, ο οποίος κατηγόρησε τον ποπ σταρ για σεξουαλική κακοποίηση. Στο δικαστήριο, ο Sánchez παραδέχτηκε ενόρκως, ότι ποτέ δεν είχε δεχτεί σεξουαλική επίθεση από τον καλλιτέχνη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ricky Martin (@ricky_martin)

Δυστυχώς, μια νέα καταγγελία για σεξουαλική επίθεση κατατέθηκε σε βάρος του Martin την Παρασκευή, όπως αναφέρει το AP. Παρόλο που δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με το ποιος υπέβαλε αυτήν τη νέα καταγγελία, αναφέρονται τα εξής:

«Ένα άτομο, που δεν ήταν εξουσιοδοτημένο να μιλήσει για την υπόθεση, επιβεβαίωσε ότι ο ανιψιός του Martin, Dennis Yadiel Sánchez Martin, υπέβαλε την καταγγελία».

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και οι δύο αυτές καταγγελίες φέρεται να έχουν υποβληθεί από το ίδιο άτομο, τον ανιψιό του Martin, Sánchez , παρά το γεγονός ότι προηγουμένως είχε παραδεχτεί στο δικαστήριο ότι οι αρχικές του κατηγορίες δεν ήταν αληθινές.

Ο δικηγόρος του Martin, José Andréu-Fuentes, είπε στο People:

“Αυτοί οι ισχυρισμοί είναι εξωφρενικά προσβλητικοί και εντελώς έξω από την πραγματικότητα. Όταν αυτός ο άνδρας έκανε παρόμοιους ισχυρισμούς, η νομική του υπόθεση έπρεπε να αποσυρθεί – κυρίως επειδή ο ίδιος παραδέχτηκε ενόρκως ότι ο Ricky Martin δεν του είχε επιτεθεί ποτέ με οποιονδήποτε τρόπο.”

Ο δικηγόρος συνέχισε:

“Σήμερα, μετά από τη μήνυση, για την προσπάθεια εκβιασμού του κ. Martin, προσπαθεί να διαδώσει και πάλι τα ψέματά του. Είναι θέμα χρόνου τα μέσα ενημέρωσης να σταματήσουν να δίνουν σε αυτό το διαταραγμένο άτομο το οξυγόνο της δημοσιότητας και να του επιτρέπουν να λάβει τη βοήθεια που τόσο ξεκάθαρα χρειάζεται.”

Περαιτέρω λεπτομέρειες για την υπόθεση θα έχουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες.




Δες και αυτό!